New In - Fødselsdags edition

Jeg har jo lige haft fødselsdag, hvilket har resulteret i nogle fine gaver ud over godt selskab fra gæsternes side. Jeg har her valgt at vise nogle af de fine ting som jeg har modtaget, hvor især disse fantastiske kobberfarvede stager fra Bahne, passer godt ind. Kobber er jo meget populært i hjemmet lige pt. og heldigvis passer farven også godt ind i vores stue - mere kobber tak!

Udover disse stager har jeg også modtaget noget meget smukt undertøj (som I nok skal få at se i et senere indlæg), en fed træningstop i sort, diverse gavekort til f.eks. Kop & Kande, spisning & velvære, penge samt en autograf fra selveste Pyrus. Autografen har en lidt længere historie bag sig, men kort fortalt, så er min svigermor netop flyttet til samme by som Jan Linnebjerg også bor i, hvor de så har fået fat på en autograf til mig - perfekt!

Håber I nyder jeres weekend og husk nu at deltage i Ray-Ban konkurrencen her

-

I just wanted to show of some of my new birthday presents. I got everything from copper candlesticks to wellness gift cards and a great top for fitness training - all great presents!

Likes

Comments

Guapizimo,
Smukke stager, jeg kunne også godt tænke mig at få noget kobber ind i mit hjem <3
www.guapizimo.com
Karina,
Sikke nogle gode gaver ;)
www.karina-blog.dk
Stefanie // Style By Stefanie,
Det er godt nok nogle fine ting du har fået dig. Og altid lækkert med gavekort :D <3
www.stylebystefanie.dk
Gittemary,
Nej, hvor er de skønne! Knus http://www.gittemary.com/ https://www.facebook.com/ThePictureOfMary http://www.youtube.com/Gittemary
Gittemary.com
Julie Mænnchen,
Tak Ida, syntes også at de er ret så fine :) Og ja, det er altså lækkert med sådanne gavekort, så kan man også komme ud og opleve lidt, som man måske ikke havde gjort, hvis man ikke havde et gavekort :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er altså også en pæn stage den kubus i kobber men ja, syntes disse passer så fint ind herhjemme :) Mener den mindste koster ca. 249 kr. :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå, det ser altså også godt ud! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Bestemt, er også godt tilfreds :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er det nemlig, det kan altid bruges ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak skal du have - syntes også at de er så pæne :D
www.itsmypassions.dk