New In - go run

Fornylig tilføjede jeg disse løbe/travesko til bloggen, da jeg tænkte at de ville være gode at have med på farten i USA til diverse traveture i parker, shopping osv.

De har en speciel midte, hvilket betyder at man belaster foden mindst muligt, derudover er de super fleksible og ultra lette. Er sikker på at vi nok skal blive gode venner i løbet af nul komma fem, ikke mindst fordi de også kan bruges til løb, hvis man løber under 10 km pr. tur.

-

I have bought myself these shoes, which should be great for both running and walking

Likes

Comments

Ida / Fashionlab,
De ser enormt rare ud! Mine trekkingsko måtte lade livet da jeg var i Sapa i Vietnam, og jeg skal have et nyt par inden jeg skal afsted næste gang. Måske skulle jeg overveje et par som disse? Hvor er de fra? :)
www.fashionlab.dk
Inez,
Joy,
De er SÅ gode. Jeg har to par. Et til arbejde og et til fritid. Jeg går i dem hele tiden. Synes også de har en bedre pasform end Nike Free og mine fødder ser mindre ud :) Win-win
Joyofcoffee.blogspot.dk
Julie Mænnchen,
De kan i hvert fald anbefales herfra - har travet San Franciscos & New Yorks gader flade i disse sko og de virkede de perfekt til. At man derudover også kan bruge dem som løbesko er jo bare et plus :) Jeg fandt mine i Tops sko (find deres butikker her: http://www.tops.dk/butiker/) Men de kan også findes online flere steder :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Thanks - great that you like them :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan kun give dig ret, er også ret imponeret af dem - og deres mange flotte modeller :) Og ja, de virker nemlig til at gøre ens fødder lidt mindre :)
www.itsmypassions.dk