New In - Jeberg

Jeg kiggede som sagt forbi Trademark Fashion Outlet, som denne weekend gæster byen. Entreen er blevet gratis og man kan her finde flere varer med 30-80% rabat. Selvom udvalget er lidt begrænset, nogle varer en smule outdated og til nogle til normal butikspris, så fandt jeg alligevel tre tørklæder samt et basis bælte til 200 kr. (en herlig pris!)

Dette tørklæde fandt jeg på Jeberg´s stand, som havde nedsat deres flotte tørklæder til 100 kr. stykket. Og da jeg er vild med de blå/grå nuancer, faldt valget hurtigt på dette fine et af slagsen. Kvaliteten er desuden helt i top & tørklædet super blødt, hvis I nu overvejer at kigge forbi deres stand på messen, som har åbent indtil kl. 17 idag i Aalborg Kongres & Kultur center

Jeg holder "messe weekend" og tager snart kæresten under armen til Bolig & Livsstilsmessen i Gigantium - Skal I forbi nogle af weekendens messer?

-

Look what I found at an outlet exhibition here in Aalborg. The scarf is from the accessorie brand Jeberg and came at a great price. I am sure that I am going to love this scarf

Likes

Comments

Lullumut,
Nu kom jeg lige en på deres hjemmeside. Shit en masse lækre tørklæder. De ser ud til at være i rigtig skøn kvalitet.
www.lullumut.com
Guapizimo,
Flot tørklæde, jeg elsker den slags og måtte da også lige følge linket, de laver da generelt nogle rigtig fine tørklæder :)
www.guapizimo.com
Nicoline Berthy,
Det er virkelig fint, og så kan man jo aldrig få for mange fine tørklæder. :)
nicolineberthy.dk
Julie Mænnchen,
Ja, de har altså et ret lækkert udvalg af pæne tørklæder og ja, jeg kan bestemt nikke genkendende til den gode kvalitet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det gør de helt sikkert - godt at du kan lide dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop - det er nu lækkert :)
www.itsmypassions.dk