New In - Miss Erika

Jeg har endelig fået fat på mit første par Ray-Ban´s, og det endte med at blive hende Erika i mat sort (som er en meget anvendelig farve!). De er super lækre både om sommeren, men bestemt også nu, hvor solen står skarpt ned i ansigtet når jeg bevæger mig igennem byen. Jeg fandt dem hos sunglassesshop, som tilbyder flere mærkebriller til meget budgetvenlige priser. Denne model er nemlig helt nede i 730 kr. En pris som jeg ikke engang kunne finde dem til i USA og så er prisen endda inkl. gratis fragt! Har I forresten bestilt et par derfra før?

Jeg har længe været lun på netop denne Ray-Ban model, som fås i flere smukke farver - hvilket også betyder, at jeg allerede har lyst til at klikke flere af farverne hjem til samlingen, som f.eks. denne brune version - er den ikke pæn?

Jeg kan desuden afsløre, at I godt kan begynde at glæde jer til en meget lækker konkurrence, som jeg snarest vil afsløre på bloggen - så kig med! Nu vil jeg smække benene op, efter et meget spændende møde med jegelskermode.dk

/Sponsoreret/

-

I have been craving a pair of Ray-Ban´s for a long time now and now I finally got my own pair. These Erika´s in a matte black look. They are perfect for the sharp fall sun right now and will be used all summer long next year. I found them at sunglassesshop, which sells them at a really great price!

Likes