New In - Miss Erika

Jeg har endelig fået fat på mit første par Ray-Ban´s, og det endte med at blive hende Erika i mat sort (som er en meget anvendelig farve!). De er super lækre både om sommeren, men bestemt også nu, hvor solen står skarpt ned i ansigtet når jeg bevæger mig igennem byen. Jeg fandt dem hos sunglassesshop, som tilbyder flere mærkebriller til meget budgetvenlige priser. Denne model er nemlig helt nede i 730 kr. En pris som jeg ikke engang kunne finde dem til i USA og så er prisen endda inkl. gratis fragt! Har I forresten bestilt et par derfra før?

Jeg har længe været lun på netop denne Ray-Ban model, som fås i flere smukke farver - hvilket også betyder, at jeg allerede har lyst til at klikke flere af farverne hjem til samlingen, som f.eks. denne brune version - er den ikke pæn?

Jeg kan desuden afsløre, at I godt kan begynde at glæde jer til en meget lækker konkurrence, som jeg snarest vil afsløre på bloggen - så kig med! Nu vil jeg smække benene op, efter et meget spændende møde med jegelskermode.dk

/Sponsoreret/

-

I have been craving a pair of Ray-Ban´s for a long time now and now I finally got my own pair. These Erika´s in a matte black look. They are perfect for the sharp fall sun right now and will be used all summer long next year. I found them at sunglassesshop, which sells them at a really great price!

Likes

Comments

Camilla - Scent of Fashion,
Den model er bare så lækker, og de klæder dig rigtig godt! Jeg har ikke shoppet solbriller fra den shop før, men det er altid derinde, jeg kigger - så når jeg en dag skal investere i et nyt par, bliver det højst sandsynligt hos dem :)
scentoffashion.dk
Sortegrisen,
Uh, de er super flotte og klær' dig virkelig godt - og og og tak for tippet, kunne være man skulle klikke et smut forbi siden på et tidspunkt! :) Pernille
www.sortegrisen.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop - syntes de har lidt af det hele, samtidig med, at de formår at være lidt anderledes :) Det er nemlig en dejlig service man får hos sunglassesshop - er vild med den gratis fragt & hurtige levering, selvom de kommer helt fra England :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
De er helt sikkert også kommet i toppen af listen her, men syntes nu også at wayfarer er smukke :) Dem har de også en masse fine modeller af hos sunglassessshop! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak - det var sødt af dig :D Og ja, det er altså en pæn model. Men overvej lige at kigge hos sunglassessshop inden afrejse mod USA, da priserne er billigere der end derovre :) - det oplevede jeg i hvert fald :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det lyder også som en god plan :) Og er vild med de lave priser man kan finde dem til hos sunglassesshop, så er de lidt nemmere indenfor rækkevidde :D Og dejligt at du kan lide dem!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er jeg også ved at være overbevist om at jeg gør - de er bare så lækre :) Og ja, de brune er altså også så fine!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak søde Ida :D Det er altså også dejligt med et par gode solbriller :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have Camilla - sødt af dig ;) Syntes bestemt det lyder som en god idé at holde øje med deres udvalg, de har altså nogle gode priser! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have Pernille :D Syntes bestemt at deres udvalg & priser er et besøg værd :)
www.itsmypassions.dk