New In - OPI

En anden af de ting, som jeg fandt billigt i USA var disse OPI lakker i fine feminine farver. I butikkerne på Hawaii, havde de et stort udvalg af fine farver, og jeg endte med farverne "Dont pretzel my buttons" & "Barefoot in barcelona", som kostede mig 38 kr. stykket

Jeg er positivt overrasket over kvaliteten på disse lakker, da jeg nemt kan have dem på i op til fire dage, før de begynder at skalle af. Så måske man skulle have haft flere med hjem..? Hvad syntes I desuden om lakkerne fra OPI?

Jeg smutter mod et event i Filuca V senere på aftenen, sammen med nogle søde piger her fra Aalborg, så håber at have lidt billeder klar til jer engang snarest Hav en dejlig torsdag aften alle sammen!

-

I also brought these OPI nail polishes back with me from Hawaii. The prices was low and the selection broad. I ended up with the colors "Dont pretzel my buttons" & "Barefoot in barcelona"

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
De har nemlig en rigtig lækker pensel, som gør dem dejligt nemme at påføre ;) Og dejligt at du kan lide farverne, syntes det passer til det meste :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak - kunne heller ikke stå for dem, selvom udvalget var meget stort :)
www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229