New In - OPI

En anden af de ting, som jeg fandt billigt i USA var disse OPI lakker i fine feminine farver. I butikkerne på Hawaii, havde de et stort udvalg af fine farver, og jeg endte med farverne "Dont pretzel my buttons" & "Barefoot in barcelona", som kostede mig 38 kr. stykket

Jeg er positivt overrasket over kvaliteten på disse lakker, da jeg nemt kan have dem på i op til fire dage, før de begynder at skalle af. Så måske man skulle have haft flere med hjem..? Hvad syntes I desuden om lakkerne fra OPI?

Jeg smutter mod et event i Filuca V senere på aftenen, sammen med nogle søde piger her fra Aalborg, så håber at have lidt billeder klar til jer engang snarest Hav en dejlig torsdag aften alle sammen!

-

I also brought these OPI nail polishes back with me from Hawaii. The prices was low and the selection broad. I ended up with the colors "Dont pretzel my buttons" & "Barefoot in barcelona"

Likes

Comments

Camilla - Scent of Fashion,
Hvor er de bare fine! Nude neglelak rykker altid. OPI er klart et af mine favoritmærker, de har et kæmpe udvalg og en god holdbarhed. Man får bestemt, hvad man betaler for!
scentoffashion.dk
BRUUN by BRUUN,
OPI er bare det lækreste mærke og det mærke med allerbedst penselteknologi. Jeg har arbejdet med det i min neglesalon, og det overgår bare alle mærker :-) Skønne farver du har valgt! /Linda
www.bruun-by-bruun.dk
Rikke,
Jeg elsker OPI, og åh hvor er disse pastelfarver dog fine og feminine.
www.paperbackcastles.blogspot.dk
Julie Mænnchen,
Tak søde Katrine, vi havde en rigtig hyggelig aften og glæder mig til at du kan komme med på næste torsdag :) God bedring!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak Karina, er også meget glad for begge farver og har også allerede haft begge i brug :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Uha, tror det hedder en pensel? :) Men ja, den er altså super lækker & nem at påføre farven med :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
De lyder også meget flotte :D Ja, kan sagtens forestille mig at hun også er vild med dem, de er altså også fine :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, dem kan man nemlig altid bruge i samlingen :D Og ja, syntes også kvalitet & pris går godt hånd i hånd i denne sammenhæng :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
De har nemlig en rigtig lækker pensel, som gør dem dejligt nemme at påføre ;) Og dejligt at du kan lide farverne, syntes det passer til det meste :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak - kunne heller ikke stå for dem, selvom udvalget var meget stort :)
www.itsmypassions.dk