New In - Reebok Princess

Det bliver lige til et lettere late night indlæg for idag. Men jeg ville lige vise jer mine nye sprøde sneakers, som jeg købte under vores USA tur. De blev (lige som så meget andet..) fundet i det outlet vi besøgte på Hawaii, hvor de stod til en meget formidabel pris

Da det var netop denne model, som jeg havde håbet at finde, blev jeg meget end glad for at se, at dette par var iblandt det forholdsvis lille udvalg af Reebok sneakers i butikken - perfekt! Den meget hvide farve er jeg meget vild med og jeg elsker at bruge dem sammen med cropped jeans, som de f.eks. er vist her

God aften alle sammen

-

I just wanted to show you my new Reebok Princess white sneakers, which I bought in USA

Likes

Comments

Kit // A + K = ?,
Hvor ser de bare rå ud
www.venterpaavin.blogspot.dk
Camilla,
Hvor er de fine! Jeg elsker, at de faktisk hedder "Princess" - det er vist ret passende :) Det er altid meget farligt at gå i outlet stores i USA, men også skønt!
twentyyearsfromnow.dk
Imogen,
Very stylish pictures.
tia-cherie.blogspot.com
Julie Mænnchen,
Tak for det Kit :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er det nemlig - dejligt navn de har :) Ja, det kan være en dyr affære, men jeg er nu meget glad for de køb jeg fik gjort mig derovre :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Thanks, great that you like them :D
www.itsmypassions.dk
Camilla - Scent of Fashion,
Jeg har også et par Reebok Classic - de ligner dog dine. Jeg har bare ikke fået brugt dem så meget endnu, men det må der laves om på! Rigtig lækre billeder :-)
scentoffashion.dk
Julie Mænnchen,
Ja, jeg syntes også at flere af Reebok´s modeller minder om hinanden :) Men ja, de skal da bare i brug inden sneen & kulden kommer :)
www.itsmypassions.dk