New In - sneak peak

Tænkte at jeg lige ville vise jer lidt af de nye ting, der for nylig er lagt i plastikposer & transporteret hjem til mig. Neglelakkerne fra GOSH er fundet under Guld udsalget hos Salling, hvor de kunne købes til meget fornuftige priser, I kan blandt andet holde øje med dem til Sallings åbningsudsalg som starter her på mandag kl. 7.00, hvor de plejer at have meget fordelagtige tilbud (man er vel tidligere Salling ansat..) Lakkerne fra Depend er fundet hos Matas for et par dage siden til 10 kr. stykket, også en meget dejlig pris. Har f.eks. den sølv lak på lige nu og den har efterhånden holdt i tre-fire dage uden ridser eller andre skrammer - ret godt gået af den, nu hvor jeg normalt ridser lakken meget hurtigt!

Den fluffy strik & jeansene er begge fra H&M og købt med et lille gavekort, som jeg havde gemt til en "rainy day". Nu hvor budgettet ikke tillader mange shoppingture, er det dejligt at kunne benytte sig af disse gemte gavekort - kender I det?

God lørdag mine skønne læsere og smid gerne en stemme min vej på Modeblogprisen, hvis I keder jer ikke?! Det ville nu gøre mig så glad - burde næsten sende jer en kage som tak for jeres kommentarer, stemmer mm.

-

Some new items from my last couple of trips to town. I really adore the nail polishes from Depend & Gosh - great colors and super durability. The fluffy sweater & jeans are from H&M and bought with a gift certificate saved for a rainy day

Likes

Comments

Julie,
Ja, der er bare ikke meget bedre end gode tilbud :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ærgerligt, men prøv at hold øje med Salling, der burde de have nogen på tilbud her i næste uge :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Bliver også godt at få det i brug :) Men nej, tror heller ikke Bloglovin opdaterer særligt hurtigt lige for tiden, men så er det godt I kigger med på facebook ;)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tog også et par stykker med ind i prøverummet, men de sad nu helt okay :) De er lidt en blanding af jeans & leggings med stræk i :)
www.itsmypassions.dk
josefine og sille,
hej super flot blog du har og rigtigt fine billeder! vi følger dig nu på bloglovin og det kunne være rigtigt fedt hvis du gad at kigge forbi hos os og måske blive det samme der? :-) www.garderobeskab.blogspot.dk xoxo Josefine og Sille :-)
www.garderobeskab.blogspot.dk
Julie,
Tusind tak skal I have piger - dejligt at høre, at I kan lide bloggen :) Og velkommen til for den sags skyld Kigger bestemt lige forbi
www.itsmypassions.dk
Christina,
Fantastisk lakker - især dem fra gosh er jeg helt vild med! Beautyness og jeansne er fede, har nogle lignende!
burgundy-blonde.blogspot.com
Luxe Fashionista,
Julie,
De er også bare rigtig gode :) Og dejligt mine køb falder i god jord
www.itsmypassions.dk
Julie,
De er bestemt også faldet godt ind herhjemme :)
www.itsmypassions.dk