New In - sommerduften

Kender I det, når livet lige tager fat og dagen tager en anden drejning end man forventede og man så bare lader sig drive med i solskin & grillhygge - netop det, skete for mig igår 2. pinsedag, hvilket også betød manglende indlæg fra min side af - men I nød vel også solen igår?

Men...har muligvis fundet mig den ultimative sommerduft for sommeren 2014 (og sikkert også de kommende år, hvis jeg altså ikke når at bruge den op inden...). Den stammer fra Clean og hedder "Summer Sailing" - et navn den lever op til! Den dufter nemlig af sommer, sejlture på limfjorden, solskin & vind i håret (hvis man altså kan dufte af det?)

Jeg har først fået øjnene op for Clean parfumerne i år, hvilket er noget jeg ikke fortryder, de er jo fortryllende og fantastisk gode til at fange en fornemmelse som f.eks. regn eller sommer

Har I duftet til den her endnu?

I am in love with this new scent from Clean "Summer Sailing" - a mix of sunshine, wind in the hair, summer and sailing

Likes

Comments

Sara
Sara,
Jeg har prøvet den duft de sidste maaaange gange, hvor jeg har været forbi en Matas. Den er bare SÅ lækker. Let, frisk og sommerlig. Super god sommerduft - meget fornuftigt køb! ;) - Sara // www.sarasskab.blogspot.dkwww.sarasskab.blogspot.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Ja, den er nemlig lækker og meget sommerlig - måske den skal med dig hjem næste gang så? :D
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Autumn/Winter collection - Gestuz did it again!

Som så ofte før, har jeg endnu engang taget fat på altid fantastiske Gestuz og deres a/w kollektion, som jeg er meget imponeret over. Skønt at finde en kollektion som både imponerer & inspirerer på én og samme tid - ikke ofte det sker.

Har altid været glad for de materialer, farver & snit som Gestuz benytter sig af, også derfor jeg ville elske at eje flere af deres styles. Items som jeg beriger klædeskabet med engang imellem, når budgettet tillader det. Syntes det er svært at udvælge nogle favorit looks af de ovenstående, men kan i hvert fald godt blive enig med mig selv om, at paillet delene er meget fine og meget mig! (men det er det hele nu...)

Jeg er pt. ved at gennemrode klædeskabet for at finde ting, der gerne skulle få en ny ejer snarest. Både pladsmanglen & pengepungen er nemlig begyndt at brokke sig - så I kan glæde jer til en helt ny salgsside med nedsatte priser!!

Hvad syntes I, tiltaler kollektionen jer?

-

A few of my favorites from the Gestuz a/w collection - a great mix of rough and feminine materials. I really love the mix of the materials and the model is perfect for this shoot right?

Likes

Comments