New In - Travel essential

Her er den så, den lækre kuffert, som jeg har slæbt efter mig i op til syv lufthavne sommeren over. Den blev inden afrejse mod staterne, bl.a. pakket med Birkenstock sandaler, denim shorts, travesko, badehåndklæde osv. og blev derefter tjekket ind og afleveret hos lufthavnspersonalet. Den smækre bærbar fra Asus kom selvfølgelig ikke med i kufferten, men da den havde en betydelig rolle på rejsen, skulle den også lige med på billedet (den skal I nok se mere til)

Det er Neye, som har været så søde at stille denne turkisblå kuffert til rådighed for mig, den måler 70 cm, det er deres spinner model, hvilket betyder at den kan køre på alle fire hjul (meget praktisk, når man skal frem og tilbage), den fås i farverne pink, grøn & turkis, den kan udvides, hvis man har brug for ekstra plads & så er den meget nem at spotte på bagagebåndet! Neye har et stort udvalg af lækre rejsenødvendigheder, hvor de pt. kører med tilbud på netop denne model, som jeg viser her i den pink & grønne version

Jeg endte med at vælge deres største model, hvilket hurtigt viste sig at være en god idé, når man skal pakke til tre uger i USA. Man kunne nemlig hurtigt se, at der også var plads til shopping og andet godt i kufferten til hjemrejsen. Som I nok også kan se, har den fået nogle overfladiske knubs på sin vej igennem de mange lufthavne, men det er sådan set også det eneste. Den har hverken mistet form, gået op i lynlåsen eller lignende - så tommelfingeren i vejret herfra!

Jeg har altid selv en kuffert & en håndtaske/rygsæk med på rejsen, men hvad er I egentlig vant til at rejse med?

/Sponsoreret/

-

I just wanted to show off my new suitcase, that I used on my trip to USA. I got it from Neye and I am so pleased, that I chose the largest model to take with me, so I had some space for my shopping

Likes

Comments

Karina,
Den ser rigtig god ud :) Og farven er flot ;)
www.karina-blog.dk/
Eeyorenyk,
Uh, den er fin. :) Min kuffert fik jeg sidste år, i rejsegave, da jeg skulle til USA. Den er plain sort, men har fået skrigpink bånd til at binde rundt om, og så er den alligevel ret genkendelig på transportbåndene. :P Mest af alt elsker jeg den, fordi den allerede nu er fyldt med fantastiske minder og gode stunder. <3 Er det muligt, rejser jeg med kuffert og håndbagage. Jeg har altid så meget som det er tilladt med. :P
www.cautious.dk
Cecilie Printz,
Rejser også altid med kuffert og håndtaske, men gerne kuffert med hjul på. Min kuffert er sort og lilla og også forholdsvis nem at få øje på, på bagagebåndet, men nok ikke lige så nem som din turkise. ;-)
www.tuschen.blogspot.dk/
Julie Mænnchen,
Det vil jeg bestemt også sige at den er :D Og ja, farven er nu fed!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan sagtens forstå at den må betyde meget for dig nu - dejligt med sådanne minder og smart med et pink kuffertbånd :D Ja, havde også alt hvad der var tilladt med hjem fra USA denne gang - både kuffert, rygsæk & en håndtaske :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er altså også dejligt med en kuffert, som er nem at spotte - jeg kunne i hvert fald nemt holde øje med min, når de læssede på & af flyet :)
www.itsmypassions.dk
Sofies closet,
Den er jo faktisk virkelig fed, søde. Jeg rejser typisk med min kæmpe-kuffert fra Samsonite (seriøst, den er virkelig stor!), og så min Decadent håndtaske, som er tilpas stor til computer, kamera, magasiner og alt andet nødvendigt.
www.sofiescloset.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det søde, syntes også at den er ret så pæn i de farver den tilbydes i :) Kunne være man skulle overveje at bruge en kæmpekuffert hver gang man rejser :D
www.itsmypassions.dk