New In - two pair of favorites

To af de seneste skønheder der har tilegnet sig en plads i skoskabet og den opmærksomme læser kan nok kende de beige pumps fra en collage, som jeg viste jer fornylig. Og der gik da heller ikke længe, inden at de var klikket hjem til samlingen i selskab med et par blå pumps af samme model. De er begge fra H&M og har sat mig 179 kr. tilbage pr. stk. men med et par koder mm. kom jeg kun af med ca. 161 kr. pr. stk. inkl. portoen (tak til H&M for deres dejlige rabatkoder). Hælen er forholdsvis lav på disse pumps, hvilket også gør dem meget anvendelige til hverdag f.eks. sammen med et par jeans. Jeg var selv meget i tvivl om størrelsen, men endte med at tage en 37, som er min normale størrelse og de passer helt perfekt - så I kan sagtens holde jer til jeres normale størrelse efter min mening, men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person

Kan I forresten se forskel på disse billeder i forhold til de normale?? Er nemlig ved at afprøve mit nye & allerede meget elskede 50mm objektiv, som Sony så venligt har stillet til rådighed for mig - må indrømme at der bliver taget billede af alt jeg kommer i nærheden af lige pt., objektivet er jo fuldstændig genialt og glæder mig til at lære det at kende!

p.s. husk at hvis I deltager i Pilgrim konkurrencen (og alle andre konkurrencer for den sags skyld), så bliver der tjekket op på, om vinderen har overholdt alle krav, ellers trækkes der en ny - det skal jo helst være fair for alle, både for jer & firmaerne der stiller de lækre præmier på højkant, dem er vi jo meget taknemmelige for, ellers kunne det jo ikke være muligt at afholde disse konkurrencer for jer - og syntes jo at det er så dejligt at kunne forkæle jer!

-

Two pair of new babies for the shoe closet - these are both from H&M and bought rather cheap I think - I am sure they will be great together with a pair of jeans, because of their low and practical heel

Likes

Comments

DIdda,
De er simpelthen bare så pæne de blå. Vidste slet ikke at HM lavede så pæne sko og sikke en dejlig pris at skulle give for dem :)
www.idasblog.dk
Nanna,
De er ret fede og de blå har virkelig en lækker farve. Og så er hælhøjden bare helt perfekt til hverdag.
www.nannasmed.dk
Julie,
De er altså også super fine i grøn :) Er også sikker på, at jeg bliver glad for dem til hverdag
www.itsmypassions.dk
Julie,
Thank´s Theresa - I really do think you are right :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Jo, de er nu ret gode til det med sko engang imellem og syntes faktisk de føles til at sidde helt perfekt :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Er også ret så glad for hælhøjden, det er nu dejligt at have lidt at skifte imellem :)
www.itsmypassions.dk
Ditte,
Hvor er de bare vildt pæne. :) http://www.ditteshoppingestrup.dk/
www.ditteshoppingestrup.dk/
Guapizimo,
Jeg kunne godt bruge sådan et blåt par sko! Må se om mine lokale har dem og mine fødder har det godt i dem :)
www.guapizimo.com
Julie,
Jo tak Ditte er også ret så tilfreds med dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, sådan et par kan altid bruge i samlingen - men ja, håber da du finder et par i den lokale H&M :)
www.itsmypassions.dk