New In / have a party with your feet

På det sidste har jeg købt mig en meget flot draperet nederdel & en par glitrende loafers. De fine glimmer loafers fandt jeg i den lokale Føtex til kun 129 kr. (atter et kup!). Et par som jeg med sikkerhed vil få meget glæde af, når temperaturen vender mod sommer igen

Nederdelen kaldte på mig fra Envii butikken, hvor valget stod imellem denne model & en anden lignende en. Men da denne besad et mere klassisk & feminint udtryk blev det den, som kom med mig hjem! Jeg har allerede haft den i brug flere gange og er sikker på, at det vil fortsætte i den dur. Kvaliteten er desuden helt i top, på trods af den billige pris på kun 200 kr.

I morgen vender jeg snuden mod Aarhus & redaktionsmøde med Jeg Elsker Mode. Derfor kan jeg ikke garantere et indlæg, men prøver at kigge ind med en lille opdatering, hvis muligheden byder sig. Jeg glæder mig desuden til at få præsenteret den nye redesignede hjemmeside, de nye tiltag & møde mine dejlige kollegaer igen til hyggeligt samvær - Håber I får en skøn fredag aften & god lørdag kære læsere!

-

My two latest buys - some sparkle loafers and a classic draped skirt. I have already used the draped skirt a couple of times and I am sure, that the loafers will be great for summer. So all in all, two great buys at affordable prices - hope you have a great weekend!

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Loafers er også skønne, har også allerede et par med nitter fra Topshop, som jeg knus-elsker :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er da dejligt når man finder noget man virkelig godt kan lide til en god pris - så skønt! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Syntes i hvert fald at du skal have dem med i overvejelserne - de er så gode :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak Karina - tror bestemt også at jeg bliver glad for dem til sommer :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det bliver vi uden tvivl :) Glæder mig til noget sol & sommer, nu når denne snestorm vælger at forsvinde igen :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, jamen må hellere lige få taget et par billeder næste gang så - den er simpelthen så dejlig at have på i hvert fald :) Kan sagtens forstå din længsel, de er også bare skabt til at skulle ejes :)
www.itsmypassions.dk
Anne Cathrine,
Fede ballarinaer! De kan da pifte en hver kedelig grå mandag op ;) Har selv haft fingrene i nederdelen! Men fik ikke prøvet den, desværre. Vi må lige se den på, ik? ;)
www.annecathrinebro.dk
Julie Mænnchen,
Det kan de nemlig, bliver også helt glad hver eneste gang jeg kigger på dem :) Ja, lover at der lige kommer et par billeder op med den i brug, så I kan se den in-action :D
www.itsmypassions.dk
Mitzie Mee,
Hov, jeg må vist lige i Føtex en tur. Håber stadigvæk de har dem:)
blogdansk.mitziemee.com
Julie Mænnchen,
Det tror jeg de stadig har :) Så det er bare med at kigge forbi
www.itsmypassions.dk