New In + lidt privat snak

Så er det vist på tide at få vist jer de nyeste køb, som på det seneste er landet hjemme på matriklen. Lige pt. bliver der dog ikke hentet så mange nye ting hjem pga. brok fra budgettet (...sikke en dramaqueen af et budget hva!) Nej sagen er, at jeg pt. er på dagpenge, da jeg jo går under betegnelsen "nyuddannet grafisk designteknolog uden job" ligesom så mange andre af mine studiekammerater. Så for at kunne betale de faste udgifter, som der jo følger med livet og for at kunne gå på sykursus, for at have lidt at lave i hverdagen, samt erhverve mig noget erfaring, så måtte jeg jo "bukke hovedet" og takke ja til denne status

Derfor vælger jeg også mine køb med omhu lige for tiden og denne fantastiske gule strik fra H&M Trend (som I jo har set tidligere), kan jo kun være et must denne vinter. Solbrillerne er købt for et værdibeviser hos Members.com, så de var stort set meget billige og ret så fine ikke?

Håber I nyder jeres torsdag aften - p.s. har I gjort jer nogle budget/shoppe tanker for denne måned?

-

Two new items for the closet - because money do not grow on threes, I am watching my budget like a hawk at the moment. But I could not go through the winter without this yellow knit from H&M Trend...I simply love it!

Likes

Comments

Julie,
Nej som du selv siger må man nogle gange bide i det sure æble og begynde at prioritere :/ men sådan er det jo nogen gange. Men det lyder da dejligt at der også er lidt at spare op til :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tror også jeg bliver glad for dem, når sommeren vender tilbage :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, nogle gange må man jo bare gøre det nødvendige.. og ja, heldigvis kunne jeg deltage på dette kursus, som samtidig giver mig en masse nyttig erfaring til fremtidigt job eller mere uddannelse. Ja, vi må håbe at situationen snart vender, så der atter igen er job til os :)
www.itsmypassions.dk
Ninna Kristiansen,
Fed blog du har :) God weekend. ninnak.blogspot.dk
ninnak.blogspot.dk
Julie,
Tusind tak skal du have Ninna :)
www.itsmypassions.dk
Katrine,
Den gule strik er da for lækker! :) Jeg skal også snart have købt mig en eller anden form for strik. Har en fra Monki i baghovedet :) Katrineberner.blogspot.com
Katrineberner.blogspot.com
Julie,
Ja man kan aldrig få for mange varme striktrøjer, især ikke når vi nærmer os de kolde tider..
www.itsmypassions.dk
Lullumut,
Jeg ved præcis, hvordan du har det, eftersom jeg selv gik arbejdsløs i 4 måneders tid for 4 år siden. Sætter også virkelig pris på at have noget at lave hver dag. Fedt at du tager det kursus der. Det kan kun give plus på dit CV. Selvom jeg ahr fuldtidsjob og har haft det i 4 år, bruger jeg heller ikke bare løs af mine penge. Betaler så også selv rigtig mange penge for mit aftenskole studie. Men man bliver jo bare ikke lykkelig, fordi man shopper løs hver måned (ok, en lille smule ;-)) :-) Hæng i derude :-)
www.lullumut.dk
Julie,
Ja, det må da kunne give et eller andet positivt og jeg lærer virkelig en masse, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet :) Men ja, det er virkelig med at prioritere engang imellem også selv om shoppingturene er virkelig sjove :)
www.itsmypassions.dk
Pixels & Poesi,
Det gør det i hvert fald nemmere at spare op når der er en mening med galskaben :)
www.pixelsogpoesi.com