New In + lidt privat snak

Så er det vist på tide at få vist jer de nyeste køb, som på det seneste er landet hjemme på matriklen. Lige pt. bliver der dog ikke hentet så mange nye ting hjem pga. brok fra budgettet (...sikke en dramaqueen af et budget hva!) Nej sagen er, at jeg pt. er på dagpenge, da jeg jo går under betegnelsen "nyuddannet grafisk designteknolog uden job" ligesom så mange andre af mine studiekammerater. Så for at kunne betale de faste udgifter, som der jo følger med livet og for at kunne gå på sykursus, for at have lidt at lave i hverdagen, samt erhverve mig noget erfaring, så måtte jeg jo "bukke hovedet" og takke ja til denne status

Derfor vælger jeg også mine køb med omhu lige for tiden og denne fantastiske gule strik fra H&M Trend (som I jo har set tidligere), kan jo kun være et must denne vinter. Solbrillerne er købt for et værdibeviser hos Members.com, så de var stort set meget billige og ret så fine ikke?

Håber I nyder jeres torsdag aften - p.s. har I gjort jer nogle budget/shoppe tanker for denne måned?

-

Two new items for the closet - because money do not grow on threes, I am watching my budget like a hawk at the moment. But I could not go through the winter without this yellow knit from H&M Trend...I simply love it!

Likes

Comments

Julie,
Ja, det må da kunne give et eller andet positivt og jeg lærer virkelig en masse, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet :) Men ja, det er virkelig med at prioritere engang imellem også selv om shoppingturene er virkelig sjove :)
www.itsmypassions.dk
Pixels & Poesi,
Det gør det i hvert fald nemmere at spare op når der er en mening med galskaben :)
www.pixelsogpoesi.com