New In / Lucky december

Her får et par dage siden var jeg så heldig, at vinde et gavekort på 1000 kr. til den nye Gina Tricot butik i Shoppen - en skønnere start på december måned, kan man næsten ikke ønske sig! Gavekortet kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt, da jeg netop stod og manglede et par ting fra butikken.

Jeg fik blandt andet købt en rigtig fin jakke/cardigan, en hvid skjorte, en sweater (som I nok skal se mere til senere) og et par lækre tørklæder, som jeg lige ville tippe jer om. Det bordeaux halstørklæde, som jeg også viste frem her, koster 79 kr. og kan findes online her og det grå kostede 99 kr. og kan findes her. De er både bløde og store og vil sikkert kunne holde mig varm igennem den kolde vinter. Kan klart anbefales!

Jeg afprøvede desuden også den ombloggede pailletkjole fra Gala Gonzalez, men måtte konstatere at den bare ikke sad godt på mig, da ærmerne havde en tendens til at falde ned over skuldrene ret ofte. En kjole som netop var blevet leveret tilbage og allerede solgt igen efter 25 min - vildt! Kvinden der endte med at købe den, skulle bare have den, helt uden at kende prisen... Kender I desuden det, når man, selvom man ikke kan bruge tingen, stadigvæk vil have den?!

I er desuden vildt seje til at deltage i min 1. adventskonkurrence - stor tak herfra!

-

My luck struck a couple of days ago, when I won a gift certificate to Gina Tricot. Perfect timing, because I had already planned to shop some things from this exact brand. Great start December! I bought these great scarfs - perfect for the cold weather

Likes