New In / Perfect Peplum

For ikke længe siden, modtog jeg denne peplum bluse, som jeg havde bestilt under udsalget. Den er fra Asos og kunne dengang fås i både en creme, rød & sort version som denne. Jeg er helt vild med de trekvart lange ærmer, samt den store peplum underdel. Syntes ofte peplum toppe er uden ærmer, hvilket ikke er så anvendeligt hele året rundt, da man så næsten behøver en cardigan hen over, for at holde varmen. Så denne er just perfekt. Den er ret lille i pasformen & ikke elastisk på nogen måde, så bestil hellere en størrelse større end omvendt – find den her

Desuden vil jeg lige rose jer, for alle jeres søde kommentarer til sidste indlæg med mine clutches. I er bare de bedste! (men det vidste I vel allerede godt ikke?)

-

Found this peplum blouse at Asos and it is just perfect! I love the long sleeves and the big peplum effect at the bottom. Find it right here in both a black, red & beige version

Likes

Comments

Gitte petersrn
,
Wow den er flot. Må jeg spørge hvilke str. Din er i og hvad du normalt bruger? Hvor meget gav du i fragt? God aften. Gitte:)
Gittemary,
Hvor er den bare fin! Huge hugs http://www.gittemary.com/ https://www.facebook.com/ThePictureOfMary http://www.youtube.com/Gittemary Please stop by!
Gittemary.com
Simonie,
Jeg har den i creme og den er simpelthen fantastisk, dog som du selv skriver lille i størrelsen. Jeg tror jeg skal se om jeg kan få bestilt en i sort også, den er så fin! www.simonie.dk
Simonie.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop! - godt at høre, at det ikke er bare er mig, der ikke kan finde dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Dejligt at høre, at du kan lide den :) Lige netop, det kan altså godt være lidt af en opgave, at finde den helt rigtige :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Hvor er du sød - tak :) Lyder godt med toppen, og ja, det kan altså også godt være svært at finde den helt rigtige :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have, jeg er i hvert fald også glad for den :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak Gitte, jeg har svaret på dine spørgsmål i den mail du sendte :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja ikke?! Er i hvert fald glad for den :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er simpelthen også så flot i creme, men den er vist desværre udsolgt :/ Men ja, syntes da helt sikkert du skal kigge på den sorte version også :)
www.itsmypassions.dk