NI MUSTHAVES TIL SOMMEREN

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Nu er det er ikke ligefrem fordi solen brager derud af idag, men vi er i juni, så jeg har samlet ni lækre favoritter til sommermånederne. Der er faktisk ikke længe til vi holder ferie og jeg er ved at støvsuge diverse rejsesider for en billig rejse sydpå. For selvom vi har nok med projekter at kaste os ud i herhjemme, så kunne jeg også sagtens bruge en uges tid i bikini på en strandstol - kender I det?

Har I nogle gode planer for sommeren? Måske I har et godt tip til en destination? Ovenstående ville jeg gerne pakke med i kufferten (...hvis vi altså finder en rejse, haha) Jeg kunne især godt se den stribede badedragt og den fine kimono være en del af min sommergarderobe - har I nogle favoritter?

-

Some of my summer favorites. I sure wanna pack them all this summer! We have our summer holiday coming up and I'm looking for a cheap vacay - maybe you have any good locations you wanna share? I especially love the striped pastel bathing suit and the creme kimono. Which are your favorites?

  • Mode

Likes

Comments

Lille My,
Elsker farven på læbestiften! 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Ja ikke?! Den er så fed! 😊
nouw.com/itsmypassions
Camilla Cecilie,
Så smarte ting du har fundet - jeg er ret vild med dadedragten 😊
Vi skal til Florida i 3 uger - og vi glæder os ret meget.
cfashion.dk/
Itsmypassions
Itsmypassions,
Den er også bare så fin <3 Og lækkert! Florida er en lækker destination - du kommer til at nyde det! 😊
nouw.com/itsmypassions
Eline Tychsen,
Vi skal desværre ikke ud og rejse i år, men laver til gengæld ferie i vores nye by, og giver os tid til at lærer den at kende 😃
Men ellers kan jeg foreslå Alicante i sydspanien - der er altid garanti for sol, og så er det også et dejlit feriested 😃
www.elinetychsen.com
Itsmypassions
Itsmypassions,
Også en super god idé søde, når man lige er flyttet! 😊 Og uh, det lyder heller ikke dårligt, det må jeg lige tjekke ud - tak!
nouw.com/itsmypassions