NOGET OM DEN DER JOBSITUATION

Selvom løftet er gået lidt over dato, skal I da ikke snydes for min aktuelle jobsituation. Som mange af Jer ved, har jeg I en længere periode gået ledig efter endt uddannelse som Grafisk Designteknolog. Så udover at udfylde min tid med diverse ekstra uddannelse & kurser, har jeg søgt en hulens masse jobs. Heldet var så pludselig med mig, da et firma som arbejder i samme bygning som min kæreste, stod og manglede én til at koordinere deres delikatesse webshop, sociale medier mm.. Lige et job for mig og netop det, som jeg har søgt så længe efter

Så situationen pt. er, at jeg sidder i et løntilskud som gerne skulle lede til mere efter endt periode. Lige meget hvad, har jeg har jeg hænderne over hovedet af glæde over, at jeg endelig har noget at tage fat på, udover bloggen vel at mærke. Arbejdspladsen ligger i Hadsund (ca. 45 min kørsel fra Aalborg), men det gør nu ikke så meget, nu hvor jeg kører med min kæreste frem og tilbage. Det giver også god mulighed for at vende verdensituationen på vej i bilen

Webshoppen som jeg sidder med, trænger til en kærlig hånd på flere punkter, noget som jeg så småt er ved at give den. Men da den omhandler noget så lækker som delikatesser i alle former og afskygninger, kan man jo ikke andet end elske sit arbejde, vel!

Nu ved I hvad jeg går og pønser på, når jeg ikke sidder her med bloggen foran mig

A bit about my current jobsituation. I finally got a job at a webshop, after a long time searching for a such. I am so happy and grateful to have something to keep me busy every single day!

Likes

Comments

Laura,
Ej hvor dejligt med jobbet! Tillykke med det :D Selv mangler jeg virkelig noget af tage mig til for tiden. Egentlig er jeg studerende og har været i praktik det her semester, men den sluttede før tid, og nu føler jeg lidt jeg har for meget tid - i hvert fald tid der kunne bruges bedre ;)
www.afterglobe.dk
Julie Mænnchen
,
Det er det nemlig, så lækkert! Og tusind tak! :D Og nej, det har jeg vist bare ikke fået fortalt, men det er fra Søstrene Grene til 25 kr. :)
Julie Mænnchen
,
Tusind tak søde, det er nemlig så dejligt! :D Og ja, det er nu ret smart og hyggeligt, når man kan dele morgenen og dagen sammen ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak smukke! :D
Julie Mænnchen
,
Tusind tak søde og ja, det er bare så dejligt endelig at have noget at tage fat på! :D Og ja, det er nemlig ret hyggeligt!
Julie Mænnchen
,
Mange tak skal du have :D Og ja, samme her, den er fra Søstrene Grene til kun 25 kr. :)
Julie Mænnchen
,
Mange tusind tak søde :D Og ja, det er nu en helt okay by, meget hyggelig ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde og ja, det er bare så skønt! :D
Julie Mænnchen
,
Tusind tak smukke, og ja, det er nemlig så fedt! :D
Julie Mænnchen
,
Mange tak Laura! :D Og ja, det er nu dejligt at have noget at give sig til, så man ikke falder helt hen ;)