Nuancer af mørk

Frakke: Fransa Top: Jacqueline de young (similar here) Jeans: Gina Tricot Sko: Sofie Schnoor Taske: Michael Kors Tørklæde: Black Lily

Ved ikke lige hvorfor jeg ser så træt ud på disse billeder, meeen det har vel bare været en uge med lange dage på det arbejde, som I snart får lov at høre mere om (..i promise)

Frakken fra Fransa fik I også et smugkig på igår og den er bare så rar og perfekt nu hvor vi går ind i forårsmånederne. Tidligere idag mødtes jeg lige hurtigt med Sofie til et par billeder, ellers har dagen stået på kreation af nyt sofabord samt diverse praktiske gøremål. Imorgen søndag skal jeg mødes med en kær veninde til brunch, så det bliver sikkert en god dag

Here you got the rest of the outfit, that I sneak peeked on yesterday. The coat is new and just perfect for spring season!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
,
Tusind tak smukke, skøn kommentar at få og i lige måde da <3 :D
Julie Mænnchen
,
Mange tak smukke og ja, syntes også at den er så fin ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak Camilla og tror også at den bliver en favorit her igennem foråret ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak skal du have og ja, er også så vild med netop strukturen :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde Ida og ja, skoene er også absolutte favoritter! :) Og ja, vejret var nu okay, selvom det også øsede ned engang imellem ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak Stine, dejligt at du kan lide det! :D
Julie Mænnchen
,
Glæder mig også til at fortælle Jer mere om det snarest og tusind tak søde, dejligt at høre :) Og skønt at du kan lide billederne! <3
Julie Mænnchen
,
Tak skal du have og ja, er også meget glad for den ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tusinde tak smukke ;) Og ja, de laver faktisk nogle rigtig fine ting, har også en af mine yndlings læderjakker derfra! :)
Julie
,
Dejlig blog :-) må man spørge hvilken str. Du har jeansene i? Jeg har så svært ved at finde bukser der sidder stramt som disse.