Nuancer af mørk

Frakke: Fransa Top: Jacqueline de young (similar here) Jeans: Gina Tricot Sko: Sofie Schnoor Taske: Michael Kors Tørklæde: Black Lily

Ved ikke lige hvorfor jeg ser så træt ud på disse billeder, meeen det har vel bare været en uge med lange dage på det arbejde, som I snart får lov at høre mere om (..i promise)

Frakken fra Fransa fik I også et smugkig på igår og den er bare så rar og perfekt nu hvor vi går ind i forårsmånederne. Tidligere idag mødtes jeg lige hurtigt med Sofie til et par billeder, ellers har dagen stået på kreation af nyt sofabord samt diverse praktiske gøremål. Imorgen søndag skal jeg mødes med en kær veninde til brunch, så det bliver sikkert en god dag

Here you got the rest of the outfit, that I sneak peeked on yesterday. The coat is new and just perfect for spring season!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tusinde tak smukke ;) Og ja, de laver faktisk nogle rigtig fine ting, har også en af mine yndlings læderjakker derfra! :)
Julie
Julie,
Dejlig blog :-) må man spørge hvilken str. Du har jeansene i? Jeg har så svært ved at finde bukser der sidder stramt som disse.
Write a comment...
IP: 82.99.3.229