Nytårs accessories / Inspiration

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Nytårs aften som ofte betragtes som årets fest er lige om hjørnet og indenfor rækkevidde. Derfor har jeg her samlet et lille oversigt over ultimative nytårs accessories, som ville passe særligt godt til en nytårsaften fyldt med glimmer & lækre detaljer helt indefra & ud

Nogle smykker som f.eks. dem fra Maria Black har jeg fundet via Trendsales, hvor man ofte kan være heldig at finde dem til en god pris - nogle man evt. kan afhente, så de kan nå at være hjemme til den store aften! Et godt tip, hvis man har forelsket sig i et bestemt smykke

Jeg har selv klikket stiletterne i sort hjem fra asos, som jeg glæder mig til at tage i brug samt den smukke "set in stones" neglelak fra Essie, som allerede er klar på neglene - kom bare nytår!

Er I klar til nytårsaften og hvad skal I have på?

EDIT: Hvis I har problemer med at deltage i den 4. adventskonkurrence, så sendt mig en mail med jeres svar på mypassions@live.dk - så deltager I på denne måde i stedet :)

- A little inspirational collage for a new years eve filled with glam & glitter. I expecially love the black heels from asos and I have already put the Essie "set in stones" on my nails - ready for new years!

/Sponsored/

Likes