Oh So Fine / Knas til boligen

/Sponsoreret/

For ikke længe siden fik jeg denne smukke "day-planner" plakat sendt hjem til vores matrikel. Den stammer fra den meget inspirerende webshop Oh So Fine, som forhandler forskellige plakater, træprodukter & tryk i forskellige prisklasser. Denne plakat koster f.eks. ca. 450 kr. og er super praktisk i hjemmet, til ugens madplan, træningsaftaler osv.

Mærket er hører til i København, så man behøver imidlertid ikke bekymre sig om told mm. ved forsendelse. Desuden tilbyder de en super god service, jeg modtog nemlig min faktura i en rigtig flot net med grafisk print, som jeg også viste frem i et outfit her - elsker bare god service!

Jeg er allerede meget glad for denne plakat & den medfølgende tusch til at påskrive ugens madplan. Den giver et super overblik & pynter på én & samme tid, hvilket er så smart

-

Some weeks ago I received this food- and activity planner from danish brand Oh So Fine. A web shop which sells beautiful graphic prints, posters, wooden items etc. I already love this planner, which makes it easy to plan a whole weeks dinner

  • Bolig

Likes

Comments

Isabella Pernille,
Den er virkelig smart! :D
www.isabellapernille.dk
Emilie Delance,
Ihh hvor er den bare pæn :D Elsker farverne <3
blog.delancefashion.com/
Ida,
Hvor er den pæn og praktisk den plakat og hvor ser det bare fint ud, som den står på den hylde :) Jeg kunne også rigtig godt tænke mig nogle fine plakater/postkort til mit lille hjem.
www.idasblog.dk
Julie Mænnchen,
Netop, syntes også at det er ret smart tænkt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, var også primært det jeg faldt for ved den - elsker de støvede & lyse farver :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det kunne være dejligt, hvis jeg havde plads til sådan en hylde osv. herhjemme, så den kunne udstilles der. Men pt. har vi hængt den op ude i gangen, så vi passerer den hver dag :) Ja kender det godt, kunne også sagtens bruge mere vægpynt til rammerne herhjemme :)
www.itsmypassions.dk
Maria
,
Meget fin! Er de 450 kr inkl en ramme eller uden? Og hvor har du så ellers købt din ramme, hvis den ikke er derfra? :) Mvh Maria.
Julie Mænnchen,
Det er uden ramme :) Rammen er købt i Ikea ;)
www.itsmypassions.dk
Maria
,
Fedt, tak! :) kontaktede dem nemlig i går, og de skal have 1450 kr for rammen!!! Så det er godt IKEA har en ;) Mvh Maria.
Julie Mænnchen,
Ja okay, men ja, Ikea plejer at have et godt udvalg i rammer i alle størrelser :) Og det var da så lidt! :D
www.itsmypassions.dk