OPDATERING PÅ UDFORDRINGEN

Det er vist på tide, med en lille opdatering. Som I nok kan huske, hoppede jeg på Nouw's udfordring #nouw30daychallenge, som blev skudt igang i starten af februar måned. For lige at opfriske hukommelsen, så takkede jeg ja til en udfordring med min. ét nyt indlæg om dagen i en hel måned. OG JEG KLAREDE DET SQ! (klap-på-egen-skulder)

Jeg tog personligt imod udfordringen for at booste min bloglyst, genfinde inspirationen og dermed give Jer en masse lækkert indhold på bloggen. Jeg har taget opgaven alvorligt og har set denne udfordring, som en mulighed for at ryste posen og komme ud af den dårlige rytme med få indlæg pr. uge.

I opstartsfasen, fortalte jeg lidt om mine "udfordringer" med sene arbejdstider og blogging, som ikke altid går godt hånd i hånd. Men jeg har klaret hvert ét indlæg, også selvom det betød tid foran computeren direkte efter arbejde, inden aftensmaden kunne påbegyndes sent om aftenen. Bloggen er jo også en slags job, selvom den også er en hobby, som fylder rigtigt meget i mit liv. Jeg slapper jo også af med den og elsker at skabe indhold, tage billeder og dele det hele med Jer ♡ Så tak fordi, at I altid tager så godt imod det!

Imorgen er sidstedagen af projektet, men jeg planlægger at fortsætte den gode stribe og give Jer masser af lækkert indhold - gerne én gang om dagen. Og ja, nogle gange vil den smutte - men man skal også huske at trække vejret og nyde livet - er I ikke enige?

Har I nydt at læse med og har I kunne mærke et boost i mængden af indlæggene?

-

My blog challenge is coming to an end and I MADE IT! I have posted one new post, everyday for a whole month. And I am going to keep up the good work and have new, exciting post ready (almost) every day!

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Eline Tychsen,
hvor er du sej!! Det har været så fedt, og fyldt med mega god inspiration! Og så må jeg lige tilføje at den trøje er to die for!!!
www.elinetychsen.com
Itsmypassions
Itsmypassions,
Mange tak søde! 😊 <3 Dejligt at du har kunne finde lidt inspiration - og tak! 😃
nouw.com/itsmypassions