Opskrift: Banan kokos is

Selvom det ikke er noget nyt, at man kan lave lækker is af frosne bananer, så vil jeg alligevel dele denne opskrift med jer. Det er nemlig ikke længe siden jeg prøvede en version med banan, kokosmælk & chokolade - perfekt sund dessert til weekenden, og hvis I allerede nu, smider et par bananer i fryseren, så de er hurtigt klar til weekenden!

Opskrift på en potion:

1 frossen banan i skiver ca. 2 spsk. skyr ca. 4 spsk. kokosmælk lidt mørk chokolade (efter smag)

Blend alle ingredienser sammen til en ensartet masse, I kan evt. blende chokolade med, så behøver man nemlig ikke hakke den i forvejen. Hvis den skal være tyndere, så tilsæt kokosmælk/skyr efter behov. Tip: hav altid et par bananer i fryseren, så er det nemt & hurtigt at lave denne dessert, når den lille sult melder sig om eftermiddagen eller efter aftensmaden

-

I made this banana icecream the other day and it is just perfect for the weekend. Just freeze from bananas (in slices) and blend it together with some skyr (thick youghurt) , coconut milk and some dark chocolate - perfect as a weekend dessert

Likes

Comments

Lullumut,
Mums hvor lækkert :-) Jeg forsøger mig med LCHF, men så er det bare at skifte skyr ud med fløde eller græsk yoghurt, så det er heldigvis nemt nok :-)
www.lullumut.com
Emma,
Wow, lækkert!! www.emmalinehansen.blogspot.com
www.emmalinehansen.blogspot.com
Natulia,
MUMS! Det vil jeg prøve næste weekend! :)
natulia.com
Julie Mænnchen,
Det er det bestemt også søde og meget nemt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tror også at det giver nogenlunde samme resultat - det smager nemlig godt lige meget hvad ;) Og lyder perfekt med bananerne, så er du jo næsten klar til dessert :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det smager nemlig godt og tak for det :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder ellers også som en god (dog måske lidt mindre sund version) men man skal jo også forkæles lidt ekstra engang imellem :D Og lyder til at det blev godt! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er nok bedst med græsk yoghurt, da det har en vis form for tykkelse, som hjælper med at give en god konsistens :D Det er nemlig dejligt at den er så nem at prøve ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Emma :) Det smager også rigtig godt!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder som en god idé! :D Det kan i hvert fald varm anbefales!
www.itsmypassions.dk