Opskrift / De perfekte brownies

En lækker opskrift på en søndag, det kan vist altid bruges - ikke? Denne gang drejer det sig om en brownie opskrift, som jeg har stykket sammen med inspiration fra forskellige opskrifter, for at finde den helt perfekte version. Denne indeholder både mørk-/ lys chokolade & nødder og er sprød på toppen & klæbrig indeni - formen blev i hvert fald hurtigt tømt ret hurtigt herhjemme, så det må være et ok tegn

Opskrift til en potion brownies

150 g. mørk chokolade (50-70%) (gør ikke noget hvis det er lidt mere eller mindre) 1,5 dl. olie f.eks. solsikkeolie 200 g rørsukker el. alm. sukker 1 tsk. vaniljesukker 2 æg 65 g. mel 1 1/2 tsk. bagepulver 1 1/2 tsk. fint salt (groft kan også bruges) 4 spsk. usødet kakaopulver 75 g hakkede valnødder el. hasselnødder 40 g hakket mælkechokolade (brugte en med karamel crunch, for at give lidt ekstra smag)

Fremgangsmåden

Start med at smelte den mørke chokolade over et vandbad i en varmefast skål. Rør derefter olie, sukker, æg og vaniljesukker sammen med en mikser. Derefter hældes den smeltede chokolade i, og røres til en jævn masse. Sigt mel, bagepulver, salt og kakaopulver i en anden skål og vend det i chokoladeblandingen (gør dejen luftig). Rør så nødderne og flødechokoladen i dejen og hæld dejen i den beklædte form og bag kagen i ca. 25-30 minutter ved 180 grader (alt efter hvor fast/tør den skal være) Kan selv godt lide, at den er lidt klæbrig

Håber I kan lide den - velbekomme

Likes

Comments

Julie,
Det var da så lidt Jo :) Godt den kan bruges
www.itsmypassions.dk
Julie,
Dejligt at høre, glæd dig til at smage den :)
www.itsmypassions.dk
Guapizimo,
En god kageopskrift kan altid bruges, især på en gråvejrsdag! ;) Jeg elsker brownies, men det er mange år siden jeg har bagt dem, håber tiden er til det i dag.
www.guapizimo.com
Carina Trinhammer,
Tak for opskriften, jeg har længe været på jagt efter den perfekte opskrift! Din er hermed noteret!! :)
www.trinhammer.com
Julie,
Ja, især på en gråvejrsdag og dem er der jo nok af lige pt. Brownies er bare noget af det bedste, så håber da du får tid :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det lyder bare dejligt! :)
www.itsmypassions.dk
Anne,
Ih, synes alle blogger om brownies for tiden! Ser vanvittig godt ud, får lyst til at konsumere en hel bradepande hver gang. - Anne
www.venterpaavin.blogspot.com
Julie,
Ja det kan du egentlig have ret i - må være en efterårskage :) Kunne også være dejligt med en hel bradepande brownies
www.itsmypassions.dk
Line,
Meget, meget farligt at læse indlæg om stjernelækre brownies med tilhørende lækre billeder af stjernelækre brownies på sådan en regnfyldt mandag, hvor blodsukkeret er i bund, og alt virker som en undskyldning for at drøne ned i 7/11 og købe chokolade... Hmm!
linesaarhus.bloggersdelight.dk
Julie,
Hvor er du sød - tusind tak for dine fine ord om mine brownies :) Men nej, de hjælper måske ikke lige på chokoladetrangen sådan lige nu.. håber du overlever :)
www.itsmypassions.dk