Opskrift: Skyr snack med nødder & frugt

Jeg tænkte at jeg lige ville dele denne lille smagskombination med jer, her på en grå søndag. Jeg er nemlig blevet glad for skyr og køber det for det meste i Cheasy´s store bøtter til ca. 27 kr. (den smager nemlig bedst!) Jeg bruger normalt denne kombination til morgenmad og spicer den gerne op med hakket mørk chokolade, hvis den skal bruges som snack eller som weekendhygge. Man kan bruge alle former for frugt og man kan sagtens tilføje mere til denne kombination - men her får I lige grundopskriften på en klassiker herhjemme

Kombinationen

ca. 2 dl. skyr ca. 1 spsk. kanel (drysses ud over inden frugten kommes på) 1 stk. æble i tern ca. 7-10 hakkede mandler 20 g. 70% mørk chokolade (hvis det er weekend)

Hvad med jer, spiser I meget skyr derhjemme? og del gerne, hvis I har nogle gode opskrifter med skyr

-

I just wanted to show, what I am eating as a snack or for breakfast at home

Likes

Comments

Caroline | Estilo,
Skyr er fantastisk! Har du prøvet den fra Thise, Julie? Jeg er vist nødt til at prøve din, hvis du mener den er bedre - for den fra Thise er klart den bedste, jeg har smagt :-) Jeg spiser det ofte også bare med frugt, nødder og chokolade på, men sådan en skyr is med kokos er altså heller ikke helt dårlig: http://www.estilo.dk/opskrift-sund-kokosskyr-is/ :-) Hav en dejlig dag!
www.estilo.dk
Camilla,
Det ser bare super lækkert ud med frugten! Tror dog snart jeg er den eneste i landet, der virkelig ikke bryder mig om skyr ;)
camilladiaries.dk
Julie Mænnchen,
Det smager også dejligt :) Og kigger da lige forbi
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det kan jeg også godt afsløre, at det er ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Åh det lyder bestemt også godt, kunne godt forestille mig at dadler & æbler var spændende sammen med skyr - det må jeg lige prøve engang :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det lyder altså også godt - der er heller intet bedre end en god omgang græsk yoghurt :) Det er også skønt med lidt andre alternativer, så man kan variere lidt
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nej, den har jeg faktisk ikke prøvet endnu, den må jeg lige holde øje med i supermarkedet :) Jeg syntes i hvert fald, at den fra Cheasy er god - syntes ikke at den er så bitter/syrlig som så mange andre :D Må hellere lige få prøvet den is version engang, den ser nemlig super lækker ud :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Haha nej, min kæreste er heller ikke den største fan af skyr - han er ikke imponeret :) For mig gjaldt det bare om, at finde en kombination som jeg syntes om og så vender man sig hurtigt til det - nu kan jeg næsten ikke få hænderne ned igen :)
www.itsmypassions.dk
THE DIVINITUS,
Wonderful snack <3
www.thedivinitus.com/
Julie Mænnchen,
Thank you - great that you like it :)
www.itsmypassions.dk