Opskrift: Søndags brownie

Da jeg i sin tid flyttede bloggen til eget domæne, forsvandt billederne bl.a. til mit brownie indlæg, som jeg tidligere har delt med jer. Så nu hvor det er søndag får I lige et repost af brownie opskriften sammen med nogle nye lækre billeder af den, som jeg netop har bagt her i weekenden. Håber I vil nyde den, jeg kan love at den er god!

Denne søndag, har udover kagebagning stået på restaurantbesøg samt den sidste udsalgsshopping i Salling, hvor jeg fandt nogle lækre sko, som jeg snart vil vise jer

God søndag derude

Opskrift til en potion brownies

ca. 100-150 g. mørk chokolade (50-70%) (kommer lidt an på hvor mørk/kraftig den skal være) 1,5 dl. olie f.eks. solsikkeolie 200 g rørsukker el. alm. sukker 1 tsk. vaniljesukker 2 æg 65 g. mel 1 1/2 tsk. bagepulver 1 1/2 tsk. fint salt (groft kan også bruges - fremhæver chokoladen) 4 spsk. usødet kakaopulver 75 g hakkede valnødder el. hasselnødder 40 g hakket mælkechokolade (brugte en med karamel crunch, for at give lidt ekstra smag)

Fremgangsmåden

Start med at smelte den mørke chokolade over et vandbad i en varmefast skål. Rør derefter olie, sukker, æg og vaniljesukker sammen med en mikser. Derefter hældes den smeltede chokolade i, og røres til en jævn masse. Sigt mel, bagepulver, salt og kakaopulver i en anden skål og vend det i chokoladeblandingen (gør dejen luftig). Rør så nødderne og flødechokoladen i dejen og hæld dejen i den beklædte form og bag kagen i ca. 20 minutter ved 180 grader (alt efter hvor fast/tør den skal være) Kan selv godt lide, at den er lidt klæbrig

Likes

Comments

Guapizimo,
Brownies smager bare SÅ godt, elsker at kagen er tung og klæbrig. Det er alt for lang tid siden jeg har bagt brownies, så må få afprøvet din opskrift snarest!
www.guapizimo.com
Julie Mænnchen,
Netop - det er bare med at komme igang med at bage - det er jo altid lækkert med brownies :)
www.itsmypassions.dk
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Årh savler :D
stine-ebbesendahl.dk
Sofie Eilersen,
Uhm, hvor ser den bare lækker ud!!! :O :O
www.sofiescloset.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg godt forstå, den er også god :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det søde - den er bestemt også god ;)
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Mums, hvor ser den bare vildt lækker ud :D.
katrineguldbaek.dk
Natulia,
MUMS, den ser god ud! OG virkelig lækre billeder!
natulia.com
Julie Mænnchen,
Tak - det var den helt sikkert også ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det - dejligt at du kan lide dem :)
www.itsmypassions.dk