OSIS+ Dust It / volumen til håret

/Sponsoreret/

OSIS+ Dust It Mattifying Powder, er en lille bøtte med pudder til håret. Det giver både en matterende effekt & god volumen på én og samme tid, hvilket er perfekt en dag på farten, hvor denne bare lige ryger med i tasken, da den er super praktisk pga. den lille størrelse & 10g i indhold (den er ikke meget højere end en tændstikæske)

Jeg mangler sådan set ikke volumen i mit hår (tværtimod..), men jeg kunne sagtens forestille mig at den var god, til en dag hvor håret skulle sættes op i en lidt mere festlig/rodet frisure pga. volumen effekten. Det eneste der ikke huede mig ved denne pudder, var den stifthed det gav mit hår, men nu er jeg heller ikke den største fan af hårspray osv. i forvejen. Men den er sikkert perfekt til en kortere frisure, som lige mangler det sidste for at sidde perfekt og samtidig med at den er handy gør det den sikkert uundværlig for mange!

OSIS+ Dust It kan pt. findes på tilbud hos Cocopanda til kun 49 kr. hvor I også kan læse mere om dette lille smarte hårprodukt, hvordan det bruges mm. Hvad er jeres yndlings hårprodukt lige pt. og har I prøvet denne?

-

I have tested this little Dust It mattifying powder from OSIS+ and I love the practical packing and size. It adds lots of volume to the hair, which is perfect for a messy look!

Likes

Comments