& other stories / anderledes webshop

Som I nok har set på utallige blogs efterhånden, er webshoppen "& other stories" åbnet. Jeg er selv meget imponeret over deres store udvalg, forskellige stile & præsentationsbilleder. Især præsentationen af deres varer, er jeg helt tosset med, da de har valgt at vise varen in-action. De skaber hermed en lille historie inspireret af hverdagsbilleder/dagens outfitbilleder mm. som gør, at man lettere kan forholde sig til det mulige køb & brugen af det - hvilket er så smart!

Har I besøgt shoppen endnu?

-

Just visited the new online shop "& other stories" and I just love their way of giving the item a meaning and a story

Likes

Comments

Ida,
Jeg har været der. Og det endte med at der røg i kurven for flere penge end hvad der stod tilbage på kontoen - så måtte lige gennemse kurven en ekstra omgang :)
www.idasblog.dk
Tina Virenfeldt,
Jeg har både besøgt webshoppen og købt noget - ups :) Er ligesom dig helt vild med både tøjet og de cool billeder! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller noget hjem derfra!
tina.virenfeldt.net
Julie Mænnchen,
Samme her - uha, det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er simpelthen også bare så smuk, er helt vild med de "løse" strimler i læder, som gør den anderledes, men stadig klassisk :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det ville da være hyggeligt med lidt anderledes billeder hos flere :) Og nej, giver dig helt ret, det er altså ikke nemt at inkorporere deres items i en collage.. lidt ærgerligt :/
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, kan også næsten kun sige det samme her :) Syntes de har et rigtig godt udvalg :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Haha, ja, det er altså også ofte nemmere at putte det hele i kurven og så rydde ud & sortere i den bagefter :) Så er man sikker på, at man har samlet alle favoritterne :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder da spændende - glæder mig til at se, hvad du har fået fingrene i :) Kan også sagtens forestille mig, at jeg snart skal kigge forbi siden igen :)
www.itsmypassions.dk
Karina,
Det er virkelig nogle lækre sager :)
www.karina-blog.dk/
Julie Mænnchen,
Kan jeg kun give dig ret i :)
www.itsmypassions.dk