OTTE RØDE SOMMERKJOLER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hvis I ikke allerede har købt en, så er en rød sommerkjole et must i sommergarderoben i år. Jeg har netop købt den røde flæsekjole fra Mango (nr. 7) og jeg overvejer kraftigt at bestille den prikkede sag (nr. 2) og (nr. 6) er også så fin!

Jeg har ladet mig fortælle, at vejret hvis skulle være ret lækkert i resten af landet idag, nu hvor skyerne er grå og regnfyldte her i Nordjylland. Men mon ikke sommeren og kjolesæsonen er lige rundt om hjørnet?! Jeg glæder mig i hvert fald til at få min røde kjole hjem og på

Vi har sådan en rigtig afslapnings-gør-rent-og-vaske-tøj weekend. Så imens vaskemaskinen spinder derudaf, tager vi lige et afsnit eller to på boksen. Ren søndags-hygge! Hvad bruger I søndagen på?

-

I love red dresses and they are a musthave in my summer wardrobe. I have just bought the red ruffle dress from Mango (nr. 7) and I am considering to get (nr. 2 and 6) as well! Have a happy Sunday!

  • Mode
  • Near Aalborg

Likes

Comments

AlicesWonderland
AlicesWonderland,
Hvor er de flotte alle sammen 😍😍😍 jeg eeeeelsker rød!!!nouw.com/aliceswonderland
Itsmypassions
Itsmypassions,
Det er også bare så flot en farve 😉 <3 nouw.com/itsmypassions
carohoeck
carohoeck,
Ej, hvor er de flotte! Godt fundet! nr. 2 og 8 er virkelig fine 😃nouw.com/carohoeck
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tak for det 😊 Dejligt at du kan lide dem 😉nouw.com/itsmypassions
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

LØVFALDSSOMMER OG RØDE NUANCER

Kjole: Lollys Laundry Taske: DAY ET Sko: Birkenstock Ring: Carré Armbånd: Stine A

Forleden var jeg ude at tage billeder med Sofie, på én af de der lækre sensommerdage med høje temperaturer. Jeg fandt faktisk ud af, at man kalder det "løvfaldssommer", når man har tre dage med over 20 grader, hvilket vi netop har oplevet - bare lige til bonusinfo ♡

Kjolen er ny og har været en favorit denne sommer - har den faktisk også i sort. Weekenden har jeg brugt sammen med familie og venner, på donutspisning og milkshakes hos The Donut Factory og oprydning og organisering herhjemme. Hvad har I brugt weekenden på?

An outfit from the other day, where I wore one of my favorite summer dresses

Likes

Comments