PÅ MIDTUGES FERIE VED VESTERHAVET

I samarbejde med Hvidbjerg Strand

I sidse uge var vi på midtuges ophold i Blåvand, helt ude ved Vesterhavet. Sådan en rar midtuges ferie i starten af foråret og udenfor sæsonen hos Hvidbjerg Strand. Jeg elsker Vesterhavet og vil gerne være bedre til at holde ferier og mini getaways i vores eget land. Der er så meget af Danmark, som vi stadig har tilgode og det var en fed oplevelse, at opholde sig på det vestligste punkt vi har i Danmark, samt opleve det barske Vesterhav lige udenfor vinduet.

Der er bare noget over en ferie udenfor sæsonen og hvis man bare har pakket gummistøvlerne, halstørklædet og huen med, jamen så er det så forfriskende at gå en lang tur på stranden og blive rusket igennem af blæsten. Og så komme hjem til en varm, boblende spa ude på terrassen med brændeovnen tændt indenfor - jeg elsker det! Det er også oplagt til indendørs hygge med brætspil eller lignende, hvis man er mere til det


STRANDVILLAEN
Vi opholdte os fra Søndag - Fredag i en af deres luksus Strandvillaer, som holder åbent hele året rundt sammen med hotellet - også imens resten af ferielandet ligger i "vinterhi". Der er bare 100 m. til vandet og plads til 4-6 pers. Det hele var så nyt, velholdt og plejet om og stilen var nordisk og lige i øjet, i forhold til insta-venlighed, haha! Der lå en Meny og en bager i byen, ikke langt fra hytterne, så da villaen var udstyret med køkken, sørgede vi for at handle ind og lave maden selv - en god måde at holde udgiften lidt nede på. Og hvis man så vil ud at spise en aften, har selve pladsen hele tre forskellige restauranter at vælge imellem. Blandt andet det lækre brasserie "Høfde 4", som holder åbent hele året med både morgenbuffet, frokost & aftenkort. Adgang til Blåvand Kurbad & Wellness samt badeland, er desuden med i prisen. Så det kan man bruge lige så meget man vil. Vi benyttede os af muligheden for sauna og dampbade hver dag - hold nu op det var lækkert og afslappende, ikke mindst! 


TIP: De sælger brænde i receptionen, så gør Jer selv den tjeneste at købe et par poser - det er det hele værd, efter en kold gåtur

OPLEVELSER
Selvom Blåvand ikke er ret stor, har den stadig rigtig mange tilbud. Vi besøgte f.eks. Tirpitz, som er et museum med en stor tysk bunker, som er åben for offentligheden - super spændende at bevæge sig rundt og føle historien. Herudover kan man også gå/køre en tur ud med fyret, som også er pænt om aftenen. Vi valgte også at køre en tur ind mod Esbjerg, da hverken Anders eller jeg havde været der før - så der er mange fine steder, som man kan besøge under opholdet - udover at hygge foran pejsen og gå ture.

Vi har allerede aftalt, at vi skal tilbage dertil - måske en sensommer, når hele ferieparken er åben og fyldt med gæster. Hvidbjerg Strand er den første og eneste 6 stjernede campingplads i Europa - men det syntes jeg også de fortjener. De har nemlig udover de mange spisesteder, også egen fiskebutik, købmand, badeland, trampolinpark, fiskesø, wellness, feriehytter i alle varianter mm. Vi brændte os også lidt lun på deres Fiskerhuse, som ligger ude i vandet - se bare her. Det ser altså også lækkert ud!


Jeg vender tilbage med en anbefaling af Blåvand Kurbad & Wellness samt Høfde 4 i et andet indlæg

Likes