Petrolia

Som flere af jer sikkert kan huske, har jeg fablet om denne fantastiske læderjakke før. Men hold nu op hvor ville jeg gerne have fingrene i den på trods af dens ikke-budgetvenlige-pris. Den er en del af InWear´s nyeste kollektion og passer perfekt ind i enhver forår- & sommergarderobe, syntes jeg i hvert fald. Jeg er sikker på at jeg sagtens kunne finde en plads på knagerækken til den, hvis den nu (af en eller anden årsag...) valgte af ringe på døren hos mig engang - dream on Julie. Hvad syntes I egentlig om den?

-

I love this new spring/summer creme leatherjacket from Inwear and would gladly find a place for it in my closet!

Likes

Comments

Mette
Mette,
Den er badass! Hvor meget står den i?www.everydayblog.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Lige netop! :D Den står til 3.499.- og er derfor en smule (meget) udenfor mit budget :/www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

New InNyeste køb til samlingen, er disse stjerner fra OctopusDe er fundet i Bahne til 99.- Har i en længere periode søgt efter enkle stjerne øreringe, og her er de så i mat sølvEneste minus er, at låsen er lidt slap - men det kan heldigvis fiksesEllers er de super fede!

P.s. imorgen skulle jeg gerne have nogle billeder klar af mine fødselsdagsgaverDesuden har jeg endelig fået mig et kamerastativ, som skal afprøves snarest. Tror jeg min-personlige-kamera-mand (kæresten) er helt tilfreds med!
-
The newest earrings for my collectionI have been searching for star earrings for some time now, so I am glad I finally found some 

Likes

Comments

Kalymnos #2 - Maden

En af vores stamsteder på Kalymnos Snack Bar Sunrise Ejet af et par meget venlige lokale mænd Meget hyggelig atmosfære, med kurvemøbler, sandwich, behagelig stemning og tv Afslapning på højeste niveau 
Vores anden stam bar på stedet, var denne Glaros Snacbar - ejet af et britisk ægteparHer kunne man spise sin sandwich, med direkte udsigt over havetSkønt!Savner vores "stam sandwich m. tun & feta" 
Fun fact: ude på badeværelset var der en hylde med solcreme, deo osv. til fri benyttelseDog skulle det blive på stedet - fedt fundet på! 
Typisk græsk salat m. kæmpe feta blok på toppen Meget rustik
 Pizza inde fra hovedbyenVi bestilte en large og det må vi indrømme at den var!Den var så stor, at resten måtte med hjem bag på scooteren - (ikke nemt, når man allerede sidder to på scooteren)
Rigtig lækker græsk pasta m. feta (igen, igen - I know)man var vel i Grækenland, ikke :)
Her er lige et par lækre spisesteder fra KalymnosFik ikke taget billeder, af alle de lækre retter vi fik bestilt dernede - men her er et par stykker
Så hvis I nogensinde besøger Kalymnos (Massouri) - så find disse spisesteder, de er det hele værd! 
-
Some pictures from Kalymnos and some great food!

Likes

Comments