PRE VALENTINES DATE

Forleden tog jeg min kæreste under armen og drog på pre valentines date. Selvom vi aldrig er gået synderligt meget op i valentines, er det nu meget hyggeligt at fejre og pleje forholdet og kærligheden til hinanden, i en travl hverdag fyldt med arbejde, aftaler og huslige pligter

Så da Bellevue så sødt inviterede på Valentines date, takkede jeg pænt ja tak. Vi valgte deres 2. retters middag, som jeg syntes passer godt rent prismæssigt, til sådan en dag. En sådan oplevelse koster nemlig 499 kr. for to personer og så kan man vælge imellem flere restauranter. Vi valgte at genbesøge Stygge's Fisk & Tapas, som helt klart kan anbefales. Det er en buffet med masser af lækre små tapasanretninger som mørbradstykker i sauce, tigerrejer med krydderier, røget laks med rygeostcreme, sushi, små parisiske bøffer og den lækreste chokoldekage og pandekager til dessert. Men jeg er også helt tosset med både fisk og tapas anretninger - så det var bare et helt perfekt match!

Som noget nyt, kan man nu modtage sin oplevelse som e-oplevelse og modtage den pr. mail. På den måde behøver man ikke skulle forbi en fysisk butik, for at hente sin middag, brunch, skønhedsbehandling eller lignende. I kan også lige nå at bestille oplevelsen som boks, hvis I gerne vil have sådan en at give som Valentines gave til én I har kær ♡ Hvis I bestiller en oplevelse senest idag, modtager i den senest fredag - lige i tid til Valentines dag på søndag d. 14. februar

My boyfriend and I, went on a pre Valentines date last weekend. A two course meal

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Meget :D Det er også hyggeligt at lave noget god mad derhjemme :D Men ja, syntes også at de er så rare at have - de sørger virkelig for, at man kommer afsted engang imellem!
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Det var det også - så lækkert noget mad :) Og ja, det syntes jeg helt sikkert at du burde, det kan i hvert fald klart anbefales herfra!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229