Pretty Printed Pants

1: Fiveunits 2: H&M 3: H&M 4: H&M 5: River Island

Fed overskrift hva...? Printede & mønstrede jeans er her for at blive. Dette betyder også, at vi ligeså godt kan tage imod trenden med åbne arme og se på nærmere på det store udvalg derude i butikkerne. Her har jeg valgt at sætte fokus på de blå/sorte & hvide nuancer. Jeg kan rigtig godt lide disse lettere kolde nuancer, som passer super godt sammen med en løs & casual hvid t-shirt (sådan én skal jeg lige huske at have anskaffet mig!)

Især de fine sort & hvide fra Fiveunits med sommerlige palmer & de prikkede fra H&M har fanget min opmærksomhed denne gang - hvilket par er jeres favorit & inviterer I mønster trenden indenfor?

God weekend til alle sammen, håber I har nogle gode planer & håber I ved, hvor meget jeg smiler over hver & én af jeres skønne kommentarer!

-

I love the idea of printed pants together with a white and casual t-shirt or top. There are so many different prints out there and there is sure something for every taste. I especially love the black and white palm ones from Fiveunits

Likes

Comments

Camilla - Scent of Fashion,
1, 3 og 4, tak! Virkelig lækre par, du har fundet frem. Jeg håber da, at jeg kommer til at bevæge mig ud i noget mønstret inden længe ;)
scentoffashion.dk
Isabella Pernille,
Jeg er helt vild med nummer 1 og 4. Jeg ejer dog ikke selv sådan et par bukser (endnu), men mon ikke det sker på et tidspunkt, for jeg synes det er en super fed trend :)
www.isabellapernille.dk
Guapizimo,
Jeg kan godt lide par nr. 1 og jeg kan også godt lide mønster men lige på benene er lidt lidt tilbageholdende med det, måske fordi jeg ikke kan lide for meget fokus på mine ben.
www.guapizimo.com
Julie Mænnchen,
De er også bare så fine :) Lyder ellers spændende med blondeprint og ja, blomsterprint kunne jeg også godt bruge flere af herhjemme :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nej, de kræver også lidt gennemtænkning engang imellem, så kan det være nemmere bare at tage de ensfarvede, men vil gerne blive bedre til at bruge dem :) Ja, de fiveunits kunne jeg også sagtens give en fair chance :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det passer også så godt til foråret :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Syntes helt sikkert det vil være en god idé, at få anskaffet sig et par :) Er sikker på, at de bliver gode til forår/sommer :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kender det godt, man tiltrækker helt sikkert fokus til benene, ved at iføre sig mønstrede jeans :) Men på et eller andet plan har jeg lært at "være ligeglad" og tænke at folk sikkert ikke tænker så meget over det som en selv :)
www.itsmypassions.dk
Ida,
Jeg er helt vild med nr. 4 og 5. De måtte begge gerne flytte ind hos mig :)
www.idasblog.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens følge dig i, kunne også lige finde plads til dem, hvis det nu skulle være :D
www.itsmypassions.dk