Print & smukke detaljer

Da min kærlighed til Gestuz er stor, tjekker jeg også ofte deres hjemmeside igennem for nyheder, hvilket også var tilfældet idag. Her faldt jeg over deres high summer kollektion fyldt med fede prints & detaljer. Jeg har udvalgt mine favoritter her ovenover og er allerede meget forelsket i de printede jeans/bukser med lynlåse & den smukke skjorte med nitte lommer & skuldre

Resten af dagen har jeg brugt på besøg hos min familie, for at fejre min dejlige mor på mors dag med rundstykker, te & kage. Hvordan valgte I at fejre jeres mor på denne dag?

-

I have a great fondness for Gestuz and their designs. Therefore I also love the newest high summer collection with prints and great details. I especially love the printed jeans/trousers with zippers and the shirt with the studded details - which one is your favorite?

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Ja, det gør de nemlig helt sikkert :) Og ja, nederdelen er nu også meget fin :) Er også sikker på, at hun har sat pris på beskeden, så det er jo godt!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det ville da være dejligt hvis sådanne looks pludselig dukkede op i garderoben :) Lædershortsene er bestemt også fede! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det har de nemlig, næsten ikke til at stå for! :D
www.itsmypassions.dk
Louise,
I'm in need of that jumpsuit! I love love love it :D xx
liquoriceandpumps.blogspot.com
Julie Mænnchen,
It is sure good looking, so I understand your love for it! :)
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Buksedragten er så fed!
katrineguldbaek.dk
Mie Dina,
Det er virkelig nogle smukke prints! Jeg er vild med outfit to! og lædershorts er noget jeg selv er på udkig efter, og disse kunne helt sikkert være en lovende kandidat! :)
www.miedina.com
Julie Mænnchen,
Den er nemlig virkelig fin - den kunne jeg også sagtens bruge i samlingen :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jamen det er da dejligt, at du kan finde lidt inspiration til sæsonens shorts her så :) Tror også at de ville være rigtig fede!
www.itsmypassions.dk
Rebel Against Yourself,
aaj det her indlæg skulle jeg ikke have set! Hvor er skjorten og heldragten lækre! :) //Charlotte
www.rebelagainstyourself.dk