Prisen går til...

Den må næsten gå til mig, som ugens slemmeste blogger Jeg har simpelthen haft hovedet i så meget de sidste par dage, at jeg slet ikke har haft tid til bloggen og det må I sørme undskylde. Men nu er jeg tilbage for at vise jer et par nuværende cravings fra Moss Copenhagen, hvor den nuværende dyreprint trend har sneget sig ind over

Nederdelen er desværre allerede udsolgt i min størrelse online, men jeg skal helt sikkert lige holde øje med den, især til prisen på kun 220 kr. Den kunne da være smuk med en basis top hen over sommeren - ikke sandt?!

Nyder I tiden med diverse dimmisions- & studenterfester eller hvordan? Det er en dejlig tid, så husk at nyde den fuldt ud!

-

I must get the award for worst blogger this week. I have just been so busy, that I didn't have time to update the blog - sorry for that. Here are some cravings from Moss Copenhagen - I especially love the animal printed skirt!

Likes

Comments

Stine
Stine,
Jeg har sandalerne, og jeg elsker dem, så de kan altså helt klart anbefales :) Nederdelen ser virkelig også flot ud! Den kan jeg godt forstå, at du gerne vil have fingre i. /Stinemereglimmer.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Godt at høre at du er glad for dem og tak for anbefalingen :) Ja, syntes nu at den er så fin! :Dwww.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229