REMINDER - 2. søndag i advent

Hvis I af en eller anden årsag endnu ikke har smidt Jeres lod i puljen, så er det bare med at gøre det! Jeg finder nemlig en vinder af de smukke øreringe fra byBiehl imorgen 3. søndag i advent, hvor jeg også skyder næste konkurrence igang og I kan godt glæde jer!

2. søndag i advent gemmer som sagt på et par smukke øreringe i sølv fra byBiehl – perfekt til jule- & nytårstiden og rigtig gode til at tage et almindeligt hverdagslook til det næste stadie De har en værdi af 1.295 kr. og I kan bl.a. følge byBiehl via facebook her, for at se deres nyeste skud på stammen, deltage i konkurrencer mm.

DELTAG VIA LINKET HER

Held & lykke til jer alle, jeg finder en vinder 3. søndag i advent d. 14. december

Only for my danish readers

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229

En ekstra gave under træet

Har fået mig en julegave til juletræet - fra mig til mig selv

Da jegelskermode.dk julekalenderlågen gemte på en værdikode på 250.- til webshoppen by flou.dk - valgte jeg at forkæle mig selv med en lille julegave

Gaveindpakningen var GRATIS og sikke en fin en af slagsen - Derfor tog jeg beslutningen om, at gaven skulle gemmes til juleaften. Tror kun glæden & spændingen bliver større med tiden

 

Har I købt noget til jer selv i år?

-

A little present from me to me!

I ordered this package from by flou.dk and when I saw how beautiful it was wrapped - I decided to save it for Christmas!

Likes

Comments