Senest på Instagram

Nu hvor I ikke fik et indlæg igår, så må vi hellere prøve med to idag - syntes I ik'? Derfor får I her et kig på de sidste par uger på instagram. Og husk at I selv kan følge med på @itsmypassions hvis I gerne vil se billederne med det samme, følge lidt med i min dagligdag osv.

Jeg har 1. Lavet bløde krøller, hvilket tog ca. en time (hmm..) men flotte blev de 2. Drukket min yndlingsdrik fra Baresso, nemlig en chaicino classic = jul i en kop 3. Kigget på de fineste blomster i midtbyen 4. Mikset nogle at mine yndlings guldsmykker med mit nye smukke ur fra Skagen Denmark 5. Brugt efterårskombinationen røde negle og chunky strik - lækkert! 6. Drukket endnu en lækker drik, denne gang en kold iskaffe med en sød veninde 7. Danset rundt i min nye swing kjole fra asos 8. Gået forbi de smukkeste efterårsblomster og overvejet at tage nogle med hjem 9. Brugt min kup af en stribet kjole til 100 kr.

The lastest snapshots from Instagram, you can find me under @itsmypassions, if you would like to follow my everyday life

Likes

Comments

Camilla - Cfashion,
Nøj hvor er jeg vild med dine kjoler!! Og jul i en kop - det er så meget mig ;-) /Camilla
cfashion.dk
Amy Dyrholm,
Nyder at følge dig på Insta <3
www.amydyrholm.dk
Simone - an ode to fashion,
Hvor har du altså lavet mange hyggelige ting. Og så bliver jeg lige endnu engang mindet om, hvor misundelig jeg er på dine kjoler ;)
www.anodetofashion.com
Julie Mænnchen
,
Mange tak og ja, så bliver det altså ikke meget bedre end det :)
Julie Mænnchen
,
Skønt at høre søde og lige over da <3
Julie Mænnchen
,
Ja, det er nu dejligt at man kan fange alle de der små hyggelige stunder med instagram :) Og mange tak søde! :)