SENEST PÅ INSTAGRAM

Det er faktisk ved at være lidt tid siden, at vi har taget et kig på instagram og de fine små billeder, som figurerer rundt derinde. Nogle af dem har I nok misset, så en lille opsamling som denne, er vist på sin plads. På det senest har jeg:

1. Knipset et par billeder af de fineste påskeliljer, som blev købt på et hængende hår, inden påsken var ovre 2. Jeg har duftet af sommer, med hjælp fra mine nye Clean parfumer 3. En lækker brunch har der også været plads til 4. Jeg har luftet de fineste blomsterbukser fra Fransa 5. Jeg har drukket kaffe med et smilende ansigt 6. Jeg har også taget et kig på mine fine striber fra Kähler 7. Drukket en af mine favorit te varianter, nemlig chai te 8. Jeg har taget billeder ved de fineste små kirsebærtræer på havnen 9. Og haft svært ved at vælge imellem alle de fine nye farver fra Essie's nye forårskollektion

FØLG MED HER

A few snapshots from Instagram - find me right here

Likes

Comments

Sophie Ella
,
Må jeg spørge hvilken chai, du drikker? Jeg drikker altid selv den fra David Rio (http://www.ren-velvaereshop.dk/foedevarer-242/te-244/david-rio-chai-te-743/) som er vanvittigt lækker. En lille drikkelig, dessert :-)
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Elsker at følge dig derinde :D
www.fashionbysterup.dk
Karina,
Super fine billeder <3
karinaagerholm.dk/
Julie Mænnchen
,
Ja selvfølgelig må du det :) Pt. er jeg ret vild med chai-te brevene fra Pickwick, hvor især den der hedder chai vanilla er favoritten :) De er gode både med alm. vand eller kogt op med mælk og kanel ;)
Julie Mænnchen
,
Skønt at høre! :D <3
Julie Mænnchen
,
Mange tak! :D Dejligt at du kan lide dem!