Sidste chance inden jul

Som I ved, er det ved at være sidste chance, hvis årets julegaver skal bestilles online. Derfor ville jeg også lige tippe Jer om, at hvis I har et Daniel Wellington ur i tankerne under juletræet i år, så skal det bestilles senest d. 19. december - evt. med rabatkoden på 15% "holidayjulie"

Som I ved, syntes jeg at det er ret smart at man kan "nøjes" med at købe ét ur, for derefter at købe en håndfuld udskiftelige remme hertil. Derfor vil jeg også lige vise Jer én af mine remme som jeg har at skifte imellem, nemlig den fine NATO rem i blå & hvid (så smuk!) Især smart hvis man ikke helt kan bestemme sig for, hvilket ur er pænest

Find alle deres flotte modeller HER

It is almost last chance to order your Christmas gifts online. So remember, if you want a Daniel Wellington watch under the three this year, order it before december 17th. for standard delevery

  • Mode

Likes

Comments

Priscila,
Muy bonito el reloj! My Showroom
myshowroomblog.es
Malene,
Godt fif! Har også det smukke Daniel Wellington ur, men har lidt fortrudt at jeg ikke valgte den mørkebrune rem i stedet :-D Glædelig jul ;-)
www.vinterfryd.dk
Sus,
Wauw :) Jeg er så vild med DW urene og det er bare så smart, at man kan skifte rem!
bedstitest.blogspot.dk
sepatuholig,
Nice... very nautical! http://sepatuholig.blogspot.com/
sepatuholig.blogspot.com/
Julie Mænnchen
,
Thank you :D
Julie Mænnchen
,
Så lidt :) Og ja, så er det jo smart at man nemt kan købe nye remme og skifte imellem :) Glædelig jul til dig også
Julie Mænnchen
,
De er også bare så flotte og gode til alverdens outfits :) Og ja, det er nemlig ret så smart! På den måde kan man hurtigt få et helt nyt ur ;)
Julie Mænnchen
,
Great that you like it ;)