SKINDJAKKE & PINK GLIMMER

Jakke: CKN T-shirt: Gestuz (on sale) Jeans: Gina Tricot (similar here) Pumps: Stine Goya Taske: Nunoo
Ur: Casio (similar here)

Selvom det er noget af en blæsende fornøjelse udenfor idag, gør vejret mig alligevel så glad for tiden. Og tanken om at der er en mini-ferie lige rundt om hjørnet, hjælper kun på humøret. Jeg har rykket lidt om på mine timer i butikken og har derfor tidligere fri hver dag og wow hvor er det skønt at være hjemme i god tid - hvor solen stadig skinner og aftenen endnu ikke er begyndt - kender I det?

Men back to business - jeg tænkte at I lige skulle se glimmer-basserne in action - er de ikke pæne? ♡ Skindjakken er også taget frem. Den er fra CKN og simpelthen så lækker - biker, på den der feminine måde! Og så har den "forkortede ærmer", sådan at ens ur ikke bliver gemt indeunder jakken, smart ikke?

Jeg har netop sat en stor portion lasagne i ovnen (efter Anders' ønske..) så er der også rester til imorgen og det er jo ikke at kimse ad. Har I haft en god start på ugen eller påskeferien?

-

I thought you should see the my glitter pumps from Stine Goya in action. I really love the color, they go well together with my new leatherjacket from CKN, which I wore this weekend. Have a great evening! 

  • Outfits
  • Near Aalborg

Likes

Comments

LinneaFunk
LinneaFunk,
Sikke en fin detalje med skoene <3
nouw.com/linneafunk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Mange tak søde <3 😊
nouw.com/itsmypassions