Sko // Klar til julefrokost & Nytår

1: Even and Odd 2: Nelly Shoes 3: Timeless 4: Nelly White Label 5: H&M 6: Pavement 7: Sugarfree shoes 8: Pavement 9: Sugarfree Shoes

Tænkte at en samling af sko til jule & nytårsfesterne var ved at være på tide, nu hvor julefrokost sæsonen så småt er skudt i gang. Jeg holder mig oftest til sorte/mørke sko, da de for det meste passer til det hele. Kan især godt lide de nederste fra Pavement med nitterne & den bordeaux fra H&M lige ovenover - begge par, som uden tvivl ville passe godt ind herhjemme. Priserne er holdt omkring de 300-500 kr. på nær et par enkelte, så der burde være noget for ethvert budget & til enhver kjole.

Nu vil jeg nyde min fredag aften med hygge, god mad & en masse film sammen med kæresten - en fredag aften efter min smag. Håber også at I får en dejlig aften!

-

A few of my favorite shoes for the Christmas season

Likes

Comments

Julie,
Der er nemlig mange flotte at vælge imellem, både her men også ude i butikkerne :) Kan også rigtig godt lide nr. 2, netop pga. hælen :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Dejligt at høre, at det er de helt rigtige jeg har fundet frem så ;)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Fedt! Må indrømme at de også er begyndt at "kalde" på mig, syntes virkelig at de er specielle & smukke på én og samme tid :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
De er også så fine og husk nu - plateau stykket hjælper jo lidt på højden :)
www.itsmypassions.dk
Lea H,
Virkelig en masse flotte imellem. iiih, jeg kan mærke, at jeg bare MÅ have nogle nye stiletter snart!
moorecredit.com/da
Jadore blog,
Lækre sko :)
www.karina-blog.dk/
Karen
,
Supersmukke sko og jeg ææææææælsker pumps! Men, de sidste 12 år af mit arbejdsliv har jeg været et sted, hvor julefrokosterne begynder som regulære frokoster og ender som fester med band og dans til den lyse morgen... - og det duer pumps ikke til, for de sidder ikke ordentligt fast på fødderne. :-) Så pump'sene må af og de gamle stilet-dansesko med T-rem på, så næste gang du scouter festsko - ku' du så ikke lokkes til at vise nogle af dem frem? Jeg synes, de er smaddersvære at finde. God weekend! Mange hilsner, Karen
Julie,
Åh kender alt for godt den følelse, skal desværre bare også have plads til dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tak, dejligt du kan lide/bruge udvalget :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ah ja, så kan jeg godt se problematikken :) Skal nok love at holde øjnene åbne til næste gang :)
www.itsmypassions.dk