Skønhedsfavoritter / Ansigt

Her er mine favorit skønhedsprodukter til ansigtet lige for tiden og nu hvor det vinterhalvåret har fat i Danmark, er samlingen præget af fugtgivende produkter, som kan holde en kuldepåvirket vinterhud glad & i balance

L´oréal Studio Secret: Denne primer er udviklet til at modvirke rødmen i huden kan med sin farlige grønne farve, skabe kontrast mod røde områder i huden. Den er rigtig god under den daglige foundation & den er nem at fordele. Det kræver ikke meget, for at se en umiddelbar virkning, hvilket betyder at den holder længe. Jeg syntes I hvert fald den virker ret godt - elsker desuden når man kan se resultater med det samme! Find den her til 109 kr.

Garnier BB cream: En cremet alt-i-én foundation som har en god dækevne og fås i flere nuancer. Lige netop denne version er udviklet med antishine og modvirker derfor en skinnende hud. Samtidig med at den dækker godt, tilføjer den også fugt til huden og giver et ensartet udtryk. Den er nem at påføre & giver et naturligt look. Kort sagt, elsker den! Find den her til 60 kr.

Vichy Normaderm: Dette er en meget uundværlig dækstift som dækker lokale urenheder som røde pletter mm. Den er nem at påføre, dækker rigtig godt & er nem at have med overalt i f.eks. tasken eller pungen. Samtidigt med at den dækker, er den også med til at udtørre urenhederne og give en hurtigere process. Find den her til 109 kr.

Weleda almond facial oil: En god ansigtsolie med ekstrakt af mandelolie, blommekerneolie mm. som jeg bruger inden sengetid for at genopbygge huden. Den er nem at påføre & trænger forholdsvis hurtigt ind i huden. Den er rigtig god mod en kuldepåvirket vinterhud & kan også bruges som make-up fjerner. Find den her til 172 kr.

Blistex Medplus: En fantastisk læbepomade med magiske kræfter. Blistex fås i flere varianter, men lige netop denne, er mine læber svært glad for når de begynder at sprække pga. kulden. Jeg påfører den oftest inden sengetid, så den kan "work its magic" hele natten lang. Den er nem at påføre & praktisk at have med rundt i tasken. Ofte kræver det kun få behandlinger og så er ens læber bløde som smør igen (sådan cirka). Den er et fund til pengene og den holder længe. Find den her til kun 30 kr.

Har I nogle skønhedsfavoritter lige pt. - hvis ja, hvilke? Kan altid bruge inspiration til nye must have produkter & håber I kan finde inspiration i min samling

-

Some of my favorit beauty items in this winter wonderland. The collection is characterized by a great facial oil and a magic lip balm for cracked lips

Likes

Comments

signe
,
Kan den anbefales den der primer?? Døjer selv med røde kinder/røde pletter i visse situationer så kunne virkelig godt bruge sådan en primer, hvis den da virker :-)
Walkinrunout,
8 hour creme... bruger den til læber, negle og albuer hver aften.... ;)
Www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Den kan du også roligt se frem til - jeg er i hvert fald meget glad for min :) Men ja, eos læbepomader har jeg også et par stykker af, de er også gode til hverdag :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Uha da, det lyder da ikke godt, men så er det godt at du har fundet nogle som fungerer bedre på din hud. Men resultatet er sikkert også forskelligt fra person til person - men sådan er det jo med mange produkter :) Jeg kunne også godt tænke mig at prøve Purely Professional produkterne - de virker til at være lækre!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja okay, så er bb-cremen sikkert nemmere at smøre ud :) Syntes i hvert fald at en primer gør huden nemmere at arbejde med, da den lige som forbereder den & udglatter den inden en evt. foundation :) Jeg bruger desuden også en primer fra Gosh nogle gange, den er også super god! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det kan du have ret i - men det er vel bare et plus :) Men god, det er den i hvert fald!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, jeg syntes i hvert fald at den virker meget godt, især til at mindske rødmen i huden. Bruger desuden også en anden primer fra Gosh, som er god til at udglatte huden og forberede den på foundation, så jeg skifter sådan lidt engang imellem. Men den her på billedet er helt sikkert god mod rødmen :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, den har jeg også herhjemme i skuffen - bruger den dog ikke så ofte længere, men god det er den :) Kunne være man skulle prøve den på neglene, som du også skriver? :D
www.itsmypassions.dk
Gittemary,
BB creamen er bare super god! Huge hugs http://www.gittemary.com/ https://www.facebook.com/ThePictureOfMary http://www.youtube.com/Gittemary
Gittemary.com
Julie Mænnchen,
Helt enig, den kommer også på dagligt herhjemme :)
www.itsmypassions.dk