Småt men godt






Det måtte udnyttes, at vi have en bakke friske blåbær i køleskabetDerfor blev der lige inden aftensmaden, bagt en omgang lækre blåbærmuffins Vil indrømme at det ikke er en videre sund og fiberrig version, men gode er de!Desuden har jeg ændret lidt hist og her på den originale opskrift, for et lidt sundere alternativ Her får I lige min version af opskriften, hvis billederne skulle inspirere jer
Ca. 10 stk150 g smør2 dl sukker (brugte dog kun 1 dl, hvilket gør dem lidt sundere)2 æg1/2 frisk vanilie fra en vaniliestang1/2 dl vand3 dl hvedemel 1 tsk bagepulver2 spsk cremefraiche 100 g blåbær
Pisk sukker & smør hvidt og luftigt Rør æggene i, et af gangenTilsæt vanilje, cremefraiche & vand
Bland mel & bagepulver og tilsæt til blandingenFyld formene og tryk bærerne fast i dejen
Bag i ca. 25 min v. 200 grader

Pynt med lidt fluormelis på toppen
-
Made these muffins before I started making dinnerI had some blueberries in the fridge, so I thought it was time to make these lovely cakes

Likes

Comments

Mette
Mette,
Nøj hvor ser de lækre ud! :-)www.blogger.com/profile/12059337630190203867
Julie
Julie,
#MathildeBR: Syntes i hvert fald denne opskrift er god

#MariaDue: Jeg kigger lige på det :)
www.blogger.com/profile/11791865467849276019
Write a comment...
IP: 82.99.3.229