Smugkig

Det bliver til et hurtigt smugkig på et kommende outfit, et outfit som faktisk havde forputtet sig en smule her på computeren, hvilket I også kan se når hele outfittet kommer på bloggen

Selvom det atter har regnet her, har jeg alligevel formået at være inde i byen intet mindre end to gange idag. Første gang med hende her, da der skulle tages outfitbilleder (vi fandt heldigvis et sted med tag over hovedet i ly for regnen...) og senere sammen med kæresten, da jeg skulle hente et armbånd, som blev bestilt til mig, til min fødselsdag, så det glæder jeg mig til at vise jer!

Hav en rar fredag aften!

A sneak peek on a soon coming outfit

Likes

Comments

Ida,
Det regnede også hele dagen i København. Det var helt utrolig at det sådan bare kunne blive ved.
www.idasblog.dk
Camilla,
Jeg er altså ved at være lidt træt af regn - jeg sad i går i toget med min våde uldhue og lugtede af gammelt får, øv siger jeg bare!! Men om aftenen findes der ikke noget mere hyggeligt end regnen mod vinduerne i vores glas-karnap, det er så hyggeligt og romantisk :-)
cfashion.dk
Julie Mænnchen
,
Ja, det er godt nok en regnfuld tid vi er gået i møde :) Hvilket gør det ret så svært med outfitbilleder
Julie Mænnchen
,
Tak <3 Det er jeg også så glad for :)
Julie Mænnchen
,
Nej lige netop :) Det er nemlig ikke sjovt når man er ude i det, men utroligt hyggeligt når man kan hygge sig indenfor med regn mod ruderne og stearinlys i vindueskarmen :)