Smuk rygdetalje & gode rabatter

Er faldet over denne grå sweatshirt med krydset ryg hos asos idag. Den er netop nedsat fra 278 kr. til kun 139 kr. og den er stadig tilbage i alle størrelser. Jeg er vild med, at en tilsyneladende almindelig grå sweater som denne, alligevel har noget at byde på, når den ses bagfra

Jeg vil desuden beklage den manglende opdatering de sidste par dage. Grunden til dette er, at kæresten og jeg røg en tur i asfalten under en motorcykeltur den anden dag, da en cyklist ikke overholdt hans ubetingede vigepligt så vi kolliderede - av siger jeg bare! Så efter en tur med ambulance og besøg på skadestuen, kan vi "nyde" ferien på sofaen godt forslåede & trætte. En ubehagelig oplevelse, som jeg håber vi hurtigt kan ligge bag os både fysisk & mentalt

-

I just love this sweatshirt from asos - a shirt that entered the sale, just a few days ago. The detail on the back is perfect and will surely look great with a pair of jeans!

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Det er man nemlig, der er ikke meget til at beskytte en udover det tøj, hjelme osv. som man har på. Den er hermed bestilt hjem og tak for det søde :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan kun give dig ret :D
www.itsmypassions.dk
Natulia,
Uh, det lyder ikke rart! Håber at I er okay :) Og til trøjen - den er godt nok fed! Havde klikket den hjem, hvis det ikke var fordi at jeg allerede ejer alt for meget gråt ;)
natulia.com
Anne Cathrine,
Eeej søde! Det er da skrækkeligt :( Håber I er kommet oven på igen - sikke en grim oplevelse og dumme cyklist! <3
www.annecathrinebro.dk
Julie Mænnchen,
Ja, vi er heldigvis stille og roligt ved at komme os, så mange tak for tanken :) Og kender det alt for godt med, at have for mange farver af den samme, men så er det godt, at man kender sin begrænsning :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, vi er stille og roligt ved at komme os, men det tager desværre lidt tid :/ Og tusinde tak for tanken søde :)
www.itsmypassions.dk
Lise/walkinrunout,
Pyhh det lyder ikke godt - håber i er ok... Jeg har selv prøvet det for længe siden... og man får godt nok lidt respekt efterfølgende (og jeg kom bare til at give for meget gas i et kryds... og gik på baghjul... men fik MCen over mig) God bedring til jer!
www.walkinrunout.dk
Rebel Against Yourself,
Det lyder da som en rigtig ubehagelig oplevelse! Håber du har det godt :) //Charlotte
www.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen,
Ja, vi kommer os ligeså stille - så det er okay. Men ja, man opdager hurtigt hvor udsat man er på sådan en motorcykel. Og også selvom man ikke selv laver en fejl, så kan man bare ikke regne med alle andre billister/cyklister desværre :( Men det lyder da bestemt heller ikke som en god oplevelse for dig, det må have været skræmmende.. og tak for det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det var det godt nok også men vi er stille og roligt ved at komme ovenpå igen - tak for det søde Charlotte :)
www.itsmypassions.dk