Sneak Peek

Et lille smugkig på et outfit, som I kan se resten af i aften. Jeg var ude at lufte min nye blondetop, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om, men lige nu står dagen på strand, sandwich, sol og dejlige stunder - Skal I også nyde vejret og de mulige 30 grader idag?

A sneak peek of a new outfit, where I wore my new lace top, that I can not wait to tell you more about, later on today. But first, the beach!

Likes

Comments

Mathilde,
Glæder mig til at se det - det ser rigtig fint ud! -Mathilde
mathildejulie.blogspot.com
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Årh den top der <3
stine-ebbesendahl.dk
Nanna Says,
SÅ FIN den top altså! Glæder mig til at høre mere.. ;-) Min (varme) dag er gået med en tur forbi Roskilde med familien, hvor vi kiggede ind i Domkirken og efterfølgende nød en vaffelis ved havnefronten. Sådan en varm dag skal nydes!
nannasays.dk/
Trine,
Jeg glæder mig til at se resten af outfittet - er en sucker for både blonder og rosa :-) God fornøjelse med stranden, solen, sandwichne og de dejlige stunder
trinesrablerier.dk
Camilla - Scent of Fashion,
Lyserøde blonder og denim - virkelig lækker kombi!
scentoffashion.dk
Julie Mænnchen
,
Tak for det Mathilde - glæder mig også til at vise jer resten af looket :)
Julie Mænnchen
,
Er helt enig søde Stine :D
Liselotte / Everyday-Couture.dk,
Elsker din top den er så fin.. Den er desværre bare alt for kort til mig :( / Liselotte
www.everyday-couture.dk
Julie Mænnchen
,
Så er det bare med at kigge med her ovenover :) Og lyder bestemt som en god måde at bruge en sommerdag på - så dejligt! :)
Julie Mænnchen
,
Har det helt på samme måde, så det var kærlighed ved første blik da jeg så den i butikken :) Og tak for det Trine, vi havde bestemt en hyggelig tur :)