Soho Disco Bag

Har fået mig endnu en lille taske crush, denne gang er jeg nemlig faldet for denne smukke Soho Disco Bag fra Gucci som lige nu er 100% uopnåelig, men smuk er den! Da jeg endnu engang spottede den i et blomsterbed hos Rockpaperdresses blomstrede min kærlighed for den også!

Jeg syntes den er rigtig fin i disse sommerlige pangfarver, mens de neutrale farver så som beige & sort nu også er flotte. Så det er vist okay, at jeg ikke just står klar med dankortet lige pt.

Hvad siger I - er den også en drøm af jeres?

-

I have created a bit of a crush for this Soho Disco Bag from Gucci. I spotted it earlier today at Rockpaperdresses and once again feel in love with the bright colors

Likes

Comments

Lullumut,
Den er sååå røv lækker. Men jeg vil ikke give så mange penge på en i farve. Så skal den være neutral. F.eks. grå :-)
www.lullumut.com
Julie Mænnchen,
Nej det kan du selvfølgelig have ret i - det er jo en ikon taske :) Men ja, en Chanel 2.55 ville nu heller ikke være dårlig at have i samlingen :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nej, er normalt heller ikke fan af deres "ikon" print, men denne er bare så fed & enkel i designet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kender det alt for godt, bare det var det eneste der holdt mig tilbage :D Og ja, jeg har godt nok lagt mærke til at den laver løjer i kommentarfeltet. Håber at en opdatering af denne wordpress version kan hjælpe på det og så håber jeg at I vil være tålmodige og kommentere alligevel, indtil problemet forhåbentligt snart er løst :) Men tak for infoen søde Josephine
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er også bare så flot og meget passende til sommervejret pt. :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, men ja, kan altså heller ikke bestemme mig for farven :) For kan nemlig også godt lide, at den er lidt anderledes i farven :) Dilemma dilemma!
www.itsmypassions.dk
Trine I,
Også kæmpe fan her :) Men ender med at have alllt for mange :D
islandiatravel.dk/
Ida / Fashionlab,
Du har tyvstjålet min ide til et indlæg ;) Eller også har vi bare fælles drømme, men det er også ret forståeligt når de er så smukke som denne her! Ville så gerne eje en (eller flere) i en af de mange pangfarver :)
www.fashionlab.dk
Ida / Fashionlab,
Det løste sig efter utallige forsøg og mange måneders arbejde for mig - Så der er håb forude! :)
www.fashionlab.dk
Natulia,
Designet er så flot og tidsløst! Jeg gad godt have fingrene i den i sort :)
natulia.com