Sommerkompot / rabarberkompot & A38

Sidst jeg var hjemme ved mine forældre, fik jeg en hel bunke friske røde rabarber med hjem, hvor halvdelen hurtigt blev omdannet til en sød & syrlig rabarberkompot. En kompot som denne fungerer rigtig godt som morgenmad eller snack med hakkede mandler evt. ristet med honning el. makroner, hvis den skal buges som dessert. Man kan bruge rabarberkompot til utallige ting, så jeg skal helt sikkert have en krukke som denne i køleskabet hele sommeren over, så nemt som det er at lave

Opskrift (lille krukke)

ca. 250 g friske rabarber 80 g rørsukker 1/2 vaniliestang (korn + stang) 10 g vand

Vask & snit rabarberne i tern på ca. en centimeter. Flæk vaniliestangen og bland vaniliekornene med lidt af sukkeret, så kornene adskilles. Put rabarbertern, sukker, vaniliekorn & stang i en gryde og rør det sammen. Tilsæt herefter vandet og kog det til kompot i ca. 15 min. Lad det afkøle inden det hældes på glas og i køleskabet

God fornøjelse & god sommer

-

I made this rhubarb compote a few days ago, when I got a bundle of fresh rhubarbs from my parents garden. I really enjoy a compote like this with neutral yoghurt and crunchy almonds

Likes

Comments

Milana
Milana,
Nej hvor ser det bare lækkert ud! Elsker rababer, så det vil jeg klart prøve at lave :)tastyprettythings.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Er jeg sikker på at du bliver glad for :)www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229