Søndags Ønske

Jeg forelskede mig i disse fantastiske tasker fra Leowulff under modeugen tilbage i februar, hvor designer og ejer af brandet stolt viste dem frem og jeg åd dem råt. Nu er de endelig kommet i handlen og kan findes på webshoppen her. Jeg har ærligt talt meget svært ved at vælge min absolutte favorit, syntes nemlig alle tre farver, er lige pæne!

Hvad siger I, er I ligeså vilde med dem?

Jeg har netop afkølet en portion risengrød, så nu står den snart på hjemmelavet ris a la mande med kirsebær sauce - så her går det godt - håber I får en ligeså dejlig søndag aften!

I am loving these croco bags from danish brand Leowulff and I have been in love with them, since I saw them at fashion week this february - now they are finally here!

Likes

Comments

Lullumut,
OMG! De er så flotte. Jeg har kigget meget på Leowulff på det sidste, og det er muligt, at min næste taske bliver derfra :-) Jeg ville for en gangs skyld gå uden om den sorte. Ville nok nuppe den grå med guld hardware :-)
www.lullumut.com
Karina,
Hvor er den smuk ;) Er ret vild med den i blå ;)
fashgirl.dk/
Synne,
Den sorte/guld er ret rå i min optik - den måtte gerne flytte ind hos mig :)
skroebeligt.blogspot.dk/
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Den sorte model er sindsygt lækker :D
www.fashionbysterup.dk
Julie Mænnchen
,
Ja ikke! :) Jeg er også helt vild med dem alle sammen :D Jeg syntes også at det er helt svært at vælge imellem farverne og ville også ønske, at min næste taske kommer herfra
Julie Mænnchen
,
Den er også bare så smuk i blå - er vild med farven! :)
Julie Mænnchen
,
Kan jeg sagtens forstå, den måtte også hjertens gerne få en plads herhjemme :)
Julie Mænnchen
,
Meget! :D
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Årh så flot i sort! <3
stine-ebbesendahl.dk
Julie Mænnchen
,
Det er den nemlig lige netop ;)