Søndags Ønske

Selvom min weekend har været travl (...men dejlig) med events i både Aalborg & Aarhus, outfitbilleder, livsstilsmesse med min dejlige mor osv., skal I da ikke snydes for et indlæg herfra. Jeg er nemlig blevet ret så forelsket i disse støvletter med lav, praktisk hæl fra Sofie Schnoor - er de ikke bare pæne?

Hvad har I brugt jeres weekend på?

I am in love with these boots from Sofie Schnoor - just perfect for everyday use

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak søde Katrine :)
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Ja, hun laver altså nogle ret så fantastiske sko! :) Jamen ja, så er der jo en god belønning i sigte - hav en god tur :)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Sneak Peek

Beklager den sene opdatering, men min dag bød pludselig på et spontant besøg hos frisøren, for at få klippet lidt af længderne & opfrisket de lyse striber (#klartilsommer). Så her får I et sneak peek, fra en dag blandt smukke grønne træer

Jeg ved at der står en bakke friske jordbær og kalder i køkkenet, så vil bruge resten af aftenen sammen med dem og et afsnit af Desperate Housewives (kan blive ved med at se den serie!)

Hav en dejlig aften

A sneak peek from a day at the park. I have spent my day at the hairdressers to get my hair ready for summer, and I am loving the outcome. Have a great evening!

Likes

Comments