Søndags Ønske

Jeg håber I fik bagt nogle turbo boller igår? I virkede i hvert fald til at være vild med opskriften, hvilket jeg sagtens kan forstå, for de er jo også perfekte til weekendens stormvejr

Igår havde jeg lige lidt tid til at kigge det online udsalgs sortiment igennem og forelskede mig derfor også hurtigt i denne pæne pæne silkekjole fra Stine Goya. Den er som sagt på udsalg og er faktisk nedsat med hele 50% HER og hvis bare januar budgettet tillod det, så måtte den også hjertens gerne flytte ind hos mig med det samme

Jeg har da også allerede bestemt mig for at have lidt ekstra penge afsat til januarudsalget næste år, sådan at jeg har større mulighed for at købe klassikere på tilbud. Heldigvis er trendsales altid en god ven i nøden hele året rundt, hvis kontoen er tom under de planlagte udsalg og der kan man bl.a. også finde mange lækre Stine Goya styles med rabatter, som f.eks. denne her, som jeg også er vild med!

I am in love with this beautiful dress from Stine Goya - find it on sale here

  • Mode

Likes

Comments

Camilla - Cfashion,
Hvor er den fin - jeg syntes det er så svært med alle de tilbud, for det jeg ønsker mig allermest, er selvfølgelig ikke på udsalg :-( Så jeg vil hellere vente, og så få et par enkelte items fx. via trendsales ;-)
cfashion.dk
Katrine Guldbæk,
Den er simpelthen så smuk. Har også en anden kjole i tankerne derinde fra, men prøver at se om ikke jeg kan holde den til d. 1 i håb om den ikke er udsolgt der! :-)
www.katrineguldbaek.dk
Eline / My Kind of Fashion,
Den er så fin jo!! <3
www.mykindoffashionbyeline.dk
Line,
Den er da bare super lækker! :D Knus Line guldstjernen.blogspot.com
guldstjernen.blogspot.com
Julie Mænnchen
,
Mange tak, syntes også at den er så flot :) Og ja, der er simpelthen så mange fine ting på udsalg, så man bliver nød til at sætte en grænse et eller andet sted ;)
Julie Mænnchen
,
Ja ikke? Er også så forelsket i den! :D
Julie Mænnchen
,
Tak :D Og nej, så er det ikke nemt kan jeg forestille mig :/ Og ja, så er det bestemt også bedre at vente til man enten har sparet pengene op eller evt. finde det på trendsales, som du også skriver ;)
Julie Mænnchen
,
De har også så mange pæne kjoler derinde :) Og ja, man kan jo håbe! :D
Julie Mænnchen
,
Ja ikke? Den er nemlig så pæn! ;)
Julie Mænnchen
,
Helt enig, den er simpelthen så lækker :D