SORTE BLONDER

Top: Modström (similar here) Blonde bh: Femilet Jeans: Gina Tricot (similar here) Taske: Marc by Marc Jacobs Sko: Superga Ur: Casio (similar here)

Forleden iførte jeg mig dette outfit med et af mine nye gode udsalgskøb. Her hentyder jeg til mine sorte klassiske cami top, som jeg længe har ledt efter og endelig fandt jeg den helt rigtige. Den er tilpas "høj" foran sådan at den ikke falder ned, hvilket er vigtigt for mig, for hvis der er noget jeg hader, så er det at hive mit tøj på plads dagen lang - kender I det?

Indenunder har jeg min absolut favorit bh, nemlig den fine og meget omtalte Lulu top fra Femilet. Jeg har den efterhånden i et par forskellige farver og er bestemt ikke færdig med dem

Senere idag tager jeg med min mor i Aalborg Zoo, så det skal nok blive hyggeligt, nu hvor vejret er så dejligt! Indtil da, skal dagen bare nydes i haven - Ka' I have en rar dag

Some days ago I wore a new cami top, which I found on sale. I have been looking for the perfect black cami top for some time now, and when this one showed up, I just had to have it!

Likes

Comments

Fanny,
Rigtig fint sæt. Jeg kan godt lide, at man lige kan ane den fine BH. Jeg ejer en der ligner, bare fra Christianes mærke :-)
www.fannyhesseldahl.dk
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Hvor ser du godt ud, elsker blonderne :-) Har også selv den BH, den er så rar at have på :-)
stine-ebbesendahl.dk
Ida,
Ih det lyder hyggeligt med en tur i zoo :) Og ja jeg kender godt det med at noget tøj skal hives på plads hele tiden. Jeg holder mig langt væk fra det :)
www.idasblog.dk
Liselotte,
Fint og enkelt outfit, jeg er også kæmpe fan af de fine bh'er :) / Liselotte
www.everyday-couture.dk
Eline / My Kind of Fashion,
Den er så flot til dig! :D
www.mykindoffashionbyeline.dk
Julie Mænnchen
,
Mange tak! Og ja, syntes også at det er en ret fin detalje ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde Stine :) Og ja, den er bare noget så dejlig!
Julie Mænnchen
,
Det var det bestemt også :) Og ja, det er bare med at holde sig langt væk ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde :) <3 Og ja, de er bare så dejlige ;)
Julie Mænnchen
,
Tusind tak søde Eline, dejligt at du kan lide outfittet :)