SORTE BLONDER

Top: Modström (similar here) Blonde bh: Femilet Jeans: Gina Tricot (similar here) Taske: Marc by Marc Jacobs Sko: Superga Ur: Casio (similar here)

Forleden iførte jeg mig dette outfit med et af mine nye gode udsalgskøb. Her hentyder jeg til mine sorte klassiske cami top, som jeg længe har ledt efter og endelig fandt jeg den helt rigtige. Den er tilpas "høj" foran sådan at den ikke falder ned, hvilket er vigtigt for mig, for hvis der er noget jeg hader, så er det at hive mit tøj på plads dagen lang - kender I det?

Indenunder har jeg min absolut favorit bh, nemlig den fine og meget omtalte Lulu top fra Femilet. Jeg har den efterhånden i et par forskellige farver og er bestemt ikke færdig med dem

Senere idag tager jeg med min mor i Aalborg Zoo, så det skal nok blive hyggeligt, nu hvor vejret er så dejligt! Indtil da, skal dagen bare nydes i haven - Ka' I have en rar dag

Some days ago I wore a new cami top, which I found on sale. I have been looking for the perfect black cami top for some time now, and when this one showed up, I just had to have it!

Likes